Wow! Wijhe is going to Ibiza! Of eigenlijk, het zonnige eiland komt naar Wijhe op vrijdag 30 juni en 14 juli. Deze twee dagen kan men in zomerse sferen rondstruinen op de nieuwe Bohemian Ibiza markt. Dus doe lekker boho!

Tussen 15.00 uur en 20.00 uur staan in de Langstraat kleurrijke busjes, tentjes en kramen met de leukste Ibiza- en Boho lifestyle producten. Denk aan kleding, tassen, sierraden, woonaccessoires. Naast winkelen is er o.a. body- en face-art en haarversiering. Voor nog meer ontspanning is er yoga. Ook is er de mogelijkheid om je toekomst te laten voorspellen. Van al dat shoppen krijg je trek. Strijk dan neer op een van de terrasjes om onder het genot van vrolijke muziek te relaxen en te genieten van een verkoelend drankje of iets te eten. De terrassen zijn tot 01.00 uur geopend.

Je hoeft dus niet het vliegtuig te pakken maar kunt gewoon in Wijhe relaxen en genieten! Zet je zonnebril op, doe je zomerse outfit aan en kom op vrijdag 30 juni en vrijdag 14 juli gezellig naar de Langstraat in Wijhe. De toegang is gratis en er is voldoende parkeerruimte rondom het centrum.

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel