Marga-Warris-Aarnink

Aarnink Accountants + Adviseurs

Afstanden tellen niet meer. Dat geldt in het bijzonder voor Marga Warris, een van de relatiebeheerders van Aarnink Accountants + Adviseurs in Raalte. Ik hoor u denken “Raalte?” We hebben het toch over ondernemers in Olst. En zo voelt ze zich ook. Niet alleen woont ze zelf in Olst, haar bedrijf heeft een meer dan regionale klantenkring, waarin Olst vanzelfsprekend een bijzonder plekje inneemt.

Geen afstand

Hoewel de dienstverlening voornamelijk digitaal plaatsvindt, is het voor Marga een kleine moeite om onderweg naar kantoor even bij een klant langs te gaan. Geen klanten zonder ze gezien te hebben en te kennen. Want het liefst staat ze dichtbij, bij voorkeur zelfs naast  de klant. Met woord en daad. “Zo zie ik met eigen ogen waarmee onze klanten dag en dagelijks bezig zijn, waarbij ik graag de taal van de ondernemer spreek. Geen dure woorden die afstand creëren. Gewoon, heldere taal.”, aldus Marga.

Cultuur

Samen met Stephan Zijlstra en Theo de Bruin maakt ze daarmee graag het verschil voor ondernemers. Of dat nu in het Friese Wolvega is, waar ze eveneens kantoor houden, of in Salland. De cultuur in beide regio’s komt overeen. “De mensen hier stellen prijs op gewoon doen, houden niet van poppenkast en houden van factureren zoals overeengekomen. En dat is wat ons onderscheidt van de grotere stadskantoren”, zo vertelt Stephan. “Niet zo standaard, maar wel aangenaam” voegt hij er nog toe.

Diversiteit

“Aarnink Accountants + Adviseurs is een middelgrote zelfstandige organisatie verdeeld over twee kantoren. Middelgroot betekent bij ons dat je geen nummertje hoeft te trekken, altijd binnen kunt wandelen en beschikt over een vaste contactpersoon. Middelgroot betekent óók dat we meer dan voldoende kennis en ervaring in huis hebben om een optimale dienstverlening te garanderen. We doen de jaarrekening en de aangiften voor een zeer uiteenlopend gezelschap aan ondernemers. Van medici tot agrariërs, van winkeliers tot industrie. En voor zowel startende als ervaren ondernemers”, vertelt Marga. Daarbij steekt ze haar trots op de kruisbestuiving die deze diversiteit voor de ondernemers heeft, niet onder stoelen of banken.

Koop lokaal

“Om ondernemen mogelijk te maken is meer nodig dan een accountant die dat faciliteert”, zo besluit Marga. Haar advies dat daarbij hoort luidt: “koop lokaal”. En dat bedoelt ze in brede zin. “Of het nu gaat om dienstverlening of producten, zorg dat je de plaatselijke ondernemers, de voorzieningen in je woonplaats en daarmee de leefbaarheid in stand houdt!”

Aarnink Accountants + Adviseurs
Meidoornlaan 24
8102 ZM Raalte
0572 357171
www.aarnink-aa.nl
info@aarnink-aa.nl

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel