Albert Heijn Boomgaard

”’Albert Heijn Boomgaard, dé dorpssupermarkt van Salland”. Zo noemt eigenaar Gerrit Boomgaard zijn Albert Heijn winkel. Dat deze ‘super’ een familiebedrijf is, is direct te merken aan de gemoedelijke sfeer en het sociale karakter.

Gastvrijheid staat er centraal. Bewijs daarvoor is wel de koffiehoek die is ingericht om klanten de gelegenheid te geven elkaar in de winkel te ontmoeten. In de complete supermarkt is alles verkrijgbaar wat nodig is voor de dagelijkse boodschappen. Zo vinden klanten met een lager budget er de producten voor hun gading, maar ook klanten die exclusievere artikelen zoeken zijn er aan het juiste adres. In de vestiging bevindt zich tevens een vestiging van Gall & Gall voor mensen die een alcoholisch drankje weten te waarderen.

Het familiebedrijf is 55 jaar geleden in Wijhe begonnen. De huidige eigenaar heeft de zaak in 2002 van zijn ouders overgenomen en hoopt dat zijn kinderen de traditie zullen voortzetten. Midden in de samenleving staan, is voor hem belangrijk door onder meer actief te zijn voor de plaatselijke ondernemersvereniging als ook zich in te zetten als sponsor voor lokale verenigingen.
Opvallend genoeg komen ook klanten uit de nabije regio naar Albert Heijn Boomgaard. Ze ervaren en waarderen de prettige sfeer en de gastvrijheid. Met onder meer de zelfscan en elektronische schapstickers gaat de vestiging bovendien helemaal met de tijd mee.

Albert Heijn Boomgaard
Oranjelaan 2
8131 DB Wijhe
(0570) 52 15 97

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel