Autobedrijf Bennie Mulder - de showroom

Autobedrijf Bennie Mulder

Sinds 1990 is Autobedrijf Bennie Mulder een vertrouwd, BOVAG-gecertificeerd adres voor onderhoud, reparatie, airco- en bandenservice, APK-Keuring en de aanschaf van nieuwe of gebruikte auto’s. Bennie Mulder, begonnen als Ford dealer, is onderhand al jaren een merk-onafhankelijk autobedrijf. Dat betekent dat je terecht kunt voor alle merken auto’s.

Autobedrijf Bennie Mulder - wielvervanging

Streng geselecteerde occasions

Het autoplein op de Meente 23 in Olst staat vol met prachtig glimmende occasions die hooguit 5 jaar oud zijn. “Veelal auto’s die we uit Duitsland halen’’, vertelt Maikel Mulder die de dagelijkse leiding van zijn vader Bennie heeft overgenomen. “In Duitsland is de auto dus nog écht een heilige koe en daar kopen we altijd goed onderhouden, schadevrije auto’s, die betaalbaar zijn.. Ze zijn streng geselecteerd en worden standaard geleverd met een afleveringsbeurt en APK-keuring. En bij aankoop bieden we verschillende garantiemogelijkheden”.

Halve IT-ers

Het autobedrijf is aangesloten bij Autovakmeester. Een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen. “Regelmatig wisselen we informatie, kennis en ervaring uit met onze collega’s binnen dit netwerk. Samen weet je meer en dat is nodig omdat er naast de mechanische onderdelen steeds meer computertechniek in auto’s zit. Auto’s hebben nu en in de toekomst een andere manier van onderhoud nodig. Onze monteurs zijn al voor de helft ICT’ers!. Om bij te blijven wordt ons personeel daarom voortdurend bijgeschoold. Diesel, benzine, elektrische en hybride auto’s, we zijn er in thuis”, zegt Maikel.

Autobedrijf Bennie Mulder - halve IT'ers

Beide benen op de grond

Het autovak is Maikel met de paplepel ingegoten en hij is vastberaden om het autobedrijf een succesvolle toekomst te bieden. “We zijn een eigentijdse, klassieke dorpsgarage, maar wanneer we kunnen groeien, dan doen we dat. Wellicht zorgt de komst van de waterstof auto daar wel voor.  Het allerbelangrijkste vind ik dat we normaal blijven doen, dat we beide benen op de grond houden en onze klanten bij naam blijven kennen. Ik wil absoluut het persoonlijke erin houden”, aldus een resolute Maikel.

Autobedrijf Bennie Mulder - werkplaats

Autobedrijf Bennie Mulder BV
De Meente 23
8121 EV Olst

Tel: 0570-561456
www.benniemulder.nl
info@benniemulder.nl

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel