Autobedrijf Bennie Mulder

Sinds 1990 is Autobedrijf Bennie Mulder een vertrouwd adres voor onderhoud, reparatie, airco-service, bandenservice, APK-Keuring en de aanschaf van nieuwe of gebruikte scherp geprijsde auto’s. Bennie Mulder begon als Ford dealer, maar is onderhand al jaren een merk-onafhankelijk BOVAG gecertificeerd autobedrijf. Wat inhoudt dat je bij Bennie Mulder terecht kunt voor alle merken auto’s.

Streng geselecteerde occasions

Het autoplein op de Meente 23 in Olst staat vol met prachtig glimmende occasions die hooguit 5 jaar oud zijn. “Veelal auto’s die we uit Duitsland halen’’, vertelt de 32-jarige Maikel Mulder die de dagelijkse leiding van zijn vader Bennie heeft overgenomen. “In Duitsland is de auto nog écht een heilige koe en daar kopen we altijd goed onderhouden, schadevrije auto’s waar de kop net af is. Ze zijn streng geselecteerd en we durven ze met een gerust hart te verkopen. Daarnaast worden de auto’s standaard geleverd met een afleveringsbeurt, een nieuwe APK en bieden we diverse garantiemogelijkheden.”

Halve IT-ers

Het autobedrijf is aangesloten bij Autovakmeester. Een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen. “Autovakmeester heeft een grote database aan informatie, we sparren regelmatig met onze vakbroeders. Het is belangrijk om je kennis met een collectief te kunnen delen”, weet Maikel uit ervaring. “Tegenwoordig is het niet alleen maar vloeistoffen en filters vervangen, onze monteurs zijn halve IT-ers aan het worden. Ze zijn elektrisch en hybride geschoold kun je wel zeggen. De toekomstige auto’s hebben een andere manier van onderhoud nodig. Ons enthousiaste team van vakkundige mensen leert elke dag bij.”

Beide benen op de grond

Het auto vak is Maikel met de paplepel ingegoten en hij is vastberaden om het autobedrijf een succesvolle toekomst te bieden. “We zijn een klassieke dorpsgarage waarin alles open en transparant gebeurt, maar wanneer we kunnen groeien dan doen we dat”, zegt Maikel resoluut. “Misschien moeten we ons al langzaamaan op de waterstofauto’s richten. Maar wat ik het allerbelangrijkste vind is dat we normaal blijven doen, dat we beide benen op de grond houden en onze klanten bij naam blijven kennen. Ik wil absoluut het persoonlijke erin houden.”

Autobedrijf Bennie Mulder BV
De Meente 23
8121 EV Olst

Tel: 0570-561456
Website: www.benniemulder.nl
E-mail: info@benniemulder.nl

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel