Autobedrijf-Boskamp-showroom

Autobedrijf Boskamp

Autobedrijf Boskamp. Buiten staat een Volkswagen. Binnen in de werkplaats een Renault en op de brug een Peugeot. In de showroom een aantal fraaie Opel occasions waaronder een Corsa, een Astra en een Vivaro. Opel zit de broers Albers in het DNA. Met meer dan twee keer 30 jaar ervaring in het autobedrijf zijn ze echter meer dan Opel. Erkende reparateurs die “alles wat wielen heeft repareren”, zo zegt de Erwin, de jongste van de twee.Autobedrijf-Boskamp-buiten

Van vader op zoons

Van jongs af aan liepen de broers Jurgen en Erwin al mee in het familiebedrijf. Hun vader was er chef werkplaats en nam in 1985 het bedrijf over. Erwin mocht er pas komen werken nadat hij elders het vak had geleerd. Met de uitspraak “Als je hier iets te zeggen wil hebben, zul je eerst beter moeten worden dan de anderen”, stuurde zijn vader hem op pad. En zoon Jurgen moest iets anders gaan doen dan de technische school, die hij zo graag wilde. Hij kwam terecht in de accountantswereld  en leerde daar de kneepjes van het administratieve vak. Overeenkomstig deze levenswandel hebben ze nu de taken verdeeld: Erwin de werkplaats en Jurgen de administratie en in- en verkoop. Samen zijn ze de trotse  eigenaars van allround dorpsgarage Autobedrijf Boskamp.

Dorps en groots

Graag doen de broers recht aan het dorpse karakter van het autobedrijf bijvoorbeeld als het gaat om sluiting tussen de middag zodat iedereen thuis kan eten. Maar ook als het gaat om het bieden van een vertrouwd gezicht doordat altijd een van de twee aanwezig is. Werelds is hun instelling als het gaat om service en kwaliteit. 24/7 zijn ze bereikbaar en staan ze klaar voor hun klanten om ze waar dan ook te helpen aan een oplossing. Gedragen door hun motto: “wij houden u mobiel”.Autobedrijf-Boskamp-uitlezen

Een auto is emotie

De wereld van internet heeft ook autobedrijf Boskamp veranderd. Inmiddels komen kopers vanuit het hele land naar de Boskamp. Vanuit de regio nuchtere, op service en vertrouwen gerichte relaties. Daarbuiten veelal eenmalige kopers op zoek naar de speciale auto die ze graag willen hebben en hier vinden. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal op zoek zijn naar auto van hun dromen. Die ene auto waar ze dat speciale, goede gevoel bij hebben en om die zo voordelig mogelijk aan te schaffen. “Aan betalen voor de pracht en praal van grote showrooms en luxe kantoren hebben onze kopers dus geen behoefte”, zo menen de broers.

Sponsoring

Ook maatschappelijk tonen Jurgen en Erwin hun betrokkenheid bij het dorp. Zo zijn ze hoofdsponsor van het Dames-1 handbalteam van SC Overwetering. “Als het even kan bezoek ik in ieder geval de thuiswedstrijden. En als ze dan scoren en ik zie bij het juichen onze naam op het shirt van de spelers prijken, denk ik altijd: dat doen jullie goed”, aldus een glimlachende Jurgen.

Autobedrijf Boskamp
Koekoeksweg 19 – 21
8121 CS  Olst
0570 561290
www.autobedrijf-boskamp.nl
info@autobedrijf-boskamp.nl

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel