Frank-Overweg-Olst-overzicht werkplaats

Autobedrijf Frank Overweg

Frank en Pim Overweg, vader en zoon, de een gepokt en gemazeld in het autobedrijf, de ander op weg naar minstens net zoveel kennis en ervaring van een nieuwe generatie auto’s. Hier aan de Rijksstraatweg in Olst weten de mannen hoe ze interessante auto’s moeten inkopen en hoe ze alle merken auto’s goed moeten onderhouden. Of het nu een diesel, benzine, hybride of vol-elektrische is.
Autobedrijf-Frank-Overweg-Olst-uitlezen-auto

Jong gebruikt

Als het gaat om in- en verkoop van gebruikte auto’s heeft Overweg een duidelijke keus gemaakt. Om kwaliteit aan de klanten te kunnen waarborgen richten ze zich op jong gebruikte auto’s. Dat wil zeggen auto’s van maximaal 5 jaar oud en met minder dan 150.000 kilometer op de teller. Veelal ingekocht van dealerbedrijven waar een hoge kwaliteitsstandaard geldt. Eenmaal aangekocht wordt de wagen tot in de perfectie afgewerkt. Ieder krasje wordt gepolijst, ieder mankementje verholpen. “Want”, zo zegt Frank “wat je bij ons koopt is af”!

Die uitstraling van perfect uitziende auto’s begint al op de website. Hier is de actuele voorraad occasions te vinden. Gefotografeerd zoals je ze ter plaatse aan zult treffen: tiptop in orde.

Elektrisch gaat het winnen

Het bedrijf ziet een sterke opmars van de elektrische auto. Eerst waren het alleen de Leaserijders, nu melden ook de particuliere kopers zich. “En dan zijn ze bij ons aan het goede adres”, aldus Pim. “We lopen behoorlijk voorop als het gaat om service aan elektrische auto’s. Door een samenwerking met EDGe Mobility, hét landelijk netwerk van erkende autobedrijven gespecialiseerd in elektrisch rijden, zijn onze monteurs en wijzelf actueel geschoold in het onderhoud en de reparatie van hybride en vol-elektrische modellen, ongeacht het merk”.
Autobedrijf-Frank-Overweg-Olst-laden-elektrische-auto

Lease Service Center

Last but not least is autobedrijf Frank Overweg een BOVAG-gecertificeerd Lease Service Center. Dat betekent dat ook leaserijders terecht kunnen voor professioneel onderhoud en service aan hun auto, onafhankelijk van merk of type. “Door de rechtstreekse verbinding met de Leasemaatschappijen nemen wij de gehele afhandeling over en ontzorgen wij de leaserijder volledig. Dat is inclusief representatief vervangend vervoer. Service dus zoals de klanten van ons mogen verwachten”, zo besluit Frank.

Autobedrijf Frank Overweg
Rijksstraatweg 94 – 96
8121 EG Olst
0570 562994
www.frankoverweg.nl
info@frankoverweg.nl

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel