Beltman-Transport-Truckcabine

Beltman Transport

Hij is er van kinds af aan mee groot geworden. Toen Olst net een station had, bracht zijn grootvader Albert de pakketjes van het station naar de mensen in de regio, terwijl hij ’s avonds kelner was in de zalencentrums in de buurt. Vader Marinus zette de bezorgdienst in 1959 voort met een trekker en ontwikkelde het tot een professioneel bedrijf. In 1987 nam Albert jr. Beltman Transport over en werkt nu met achttien vrachtwagens en 22 man personeel door het hele land -en ver daarbuiten- een grote diversiteit aan goederen.
Beltman-Transport-Truck

De kracht van het bedrijf

Met gepaste trots hangen de portretfoto’s van opa en vader aan de muur in het kantoor van dit oer-Olster familiebedrijf. Hoe lang het nog duurt voor zijn eigen portret erbij hangt weet Albert nog niet.

Want hij runt het bedrijf nog steeds met heel veel plezier. En dat kan hij doen door een aantal sterke steunpilaren om hem heen: Jorgen Hattink die de logistieke planning verzorgt en Edwin Kinds die het onderhoud aan de wagens voor zijn rekening neemt. De goede sfeer en no-nonsense bedrijfscultuur vormen een derde pijler onder het succes van de onderneming.

Continuiteit

“Bij Beltman gaan we voor continuïteit. Door het werk goed te doen en altijd oplossingsgericht te handelen hebben we veel terugkerende klanten en opdrachten van zeer uiteenlopende aard. Of het nu gaat om vlees, koelkasten, caps voor spuitbussen, gebrande koffie. limonade, blikjes of ijzerwaren, wij vervoeren het voor je. En de manier waarop we dat doen, levert ons altijd weer nieuwe opdrachten”, aldus Albert.
Beltman-Transport-Olst-wegrijdende truck

“Zo gaan we altijd uit van de klant. Voor hem is de prijs-kwaliteitverhouding belangrijk, net als verduurzaming. Daar komen we aan tegemoet door continue te proberen met de moderne ontwikkelingen mee te gaan.

De kwaliteitsslag winnen we met onze chauffeurs: toegewijd aan het vak en het bestaan op en langs de weg. Meer dan de helft komt uit Olst en de meeste zijn al jarenlang loyaal aan het bedrijf. Chauffeurs waar je op kunt bouwen dus”!

Beltman Transport
De Meente 22-A
8121 EV Olst
06-11304150
www.beltmantransportolst.nl
info@beltmantransport.nl

 

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel