BLOOMS

Eigenaresse Janneke Hoekveld deelt haar passie voor bloemen graag. In april 2021 opende ze daarom BLOOMS, haar eigen bloemenzaak in Wijhe.

Hoewel ze het belangrijk vindt dat haar winkel laagdrempelig is, is ze altijd op zoek naar exclusiviteit in haar bloemen en lifestyle artikelen. Klanten zijn voor een mooi boeket dus zeker bij haar aan het goede adres, maar tegelijkertijd wil de eigenaresse ook steeds exclusieve bloemen kunnen bieden. Veel klanten kopen een paar losse bloemen en schikken deze zelf op een mooie vaas. Dat is momenteel ook een trend en daar speelt ze op in door ook mooie vazen in de winkel te verkopen.

Door geen grote inkopen te doen, vinden klanten bij BLOOMS een steeds wisselend assortiment. Het concept van bloemen en planten wordt aangevuld met lifestyleartikelen als manden, bloempotten en lampen. Zo biedt BLOOMS een totaalconcept om de huiskamer sfeervol te maken. Om haar klanten optimaal te bedienen, is Janneke naast het maken van mooie creatieve boeketten altijd op zoek naar de nieuwste trends in bloemen, planten en decoratie. Desgewenst worden de bloemen in Wijhe aan huis bezorgd.

BLOOMS
Langstraat 47
8131 BB Wijhe
06-243 91 516
www.bloomswijhe.com

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel