Eugene-Boxebeld-tegelwerk

Boxebeld badkamertechniek

Tijdens de financiële crisis van 2008, met grote gevolgen voor de bouw, bleef wel de vraag naar badkamers.  Zo begon Eugène op zijn veertigste voor zichzelf als tegelzetter. Nu, vijftien jaar later ontwerpt en bouwt hij de prachtigste badkamers in het luxe segment. Hard werken, veel leren en grote toewijding voor het vak hebben hem zover gebracht. Zover zelfs, dat hij zich reclame op zijn bedrijfsbusje niet durft te veroorloven. Klanten zouden immers teleurgesteld raken als hij nee moet verkopen.Eugene-Boxebeld-kraanmontage

Selfmade man

De weg naar dit ultieme vakmanschap kwam niet vanzelf. Als beginnend tegelzetter werd iedere klus aangepakt, van wc’s tot aan terrassen. Dat was het begin van zijn specialisatie. Nu is er geen keramische tegel meer te bedenken waar Eugène niet mee overweg kan. Door veel te lezen, YouTube filmpjes te kijken, productpresentaties te volgen en zijn ogen goed de kost te geven, heeft hij zich ontwikkeld tot een ware specialist in badkamers. En dat gaat verder dan tegelen. Ook het leidingwerk, bijbehorende elektra en de afwerking neemt hij zelf ter hand.

Passie

De toewijding voor het vak is groot. ’s Avonds kruipt hij achter de computer om offertes te maken en ze te voorzien van uitgewerkte tekeningen en een prachtig moodboard. Fraai gepresenteerd in een boekje. “Zodat de klant kan zien wat hij koopt”, aldus Eugène. Zijn belangrijkste opdracht is aan de wensen van de klant tegemoet te komen en hem te ontzorgen. Nagenoeg alles is mogelijk. Of het nu gaat om ledstrips, geluid, sunshower, een stoomgenerator of tubebones voor je handdoeken. Je ontvangt daarbij een goed en eerlijk advies of je keuzes realistisch zijn voor jouw situatie.

Net werken
Eugene-Boxebeld-tegelwerk

“Voordeel van het werken in het hogere segment” zegt Eugène, “is dat je kunt werken met de beste kwaliteit  materialen: luxe uitstraling, perfecte afwerking en maatvast. Materialen als marmer en neoliet zijn bovendien kwetsbaar Dat vereist van mij dat ik uiterst secuur werk. Netjes en schoon werken hoort er ook bij op dit niveau. Dat mijn klanten dat op prijs stellen blijkt uit de toestroom van nieuwe opdrachten, uitsluitend door mond-tot-mond reclame”.

Eugène Boxebeld
Beltenweg 31
8121 ET  Den Nul
06 10417137
www.eugeneboxebeld.nl
info@eugeneboxebeld.nl

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel