Eerst nog twee aparte winkels, maar inmiddels samen: Heidy Koning en dochter Janneke Hoekveld hebben het beste uit twee werelden gecombineerd. Zo ontstond er een nieuw bedrijf voor smaakvolle lekkernijen, prachtige bloemen, planten en woondecoratie.

Koffie, thee, Belgische bonbons, nougat en diverse andere specialiteiten doen bezoekers het water in de mond lopen. Het zijn vooral veel ambachtelijke producten. De overheerlijke chocolade en bonbons worden verwerkt met chocolade van het beroemde merk Callebaut. Een speciaal plekje hebben de ondernemers voor de Italiaanse Cannoli’s die in SiciliĆ« worden gemaakt.

Klanten hebben verder keuze uit meer dan honderd soorten thee. De geschenkpakketten zijn erg populair en de keuze is reuze. Zo maken de dames hartige cadeaupakketten, zoete cadeaupakketten, thee cadeaupakketten en wie een ander cadeaupakket wil, kan deze naar eigen wens laten samenstellen. Ook weten bedrijven de weg naar De Koning & BLOOMS te vinden om daar mooie kerstpakketten te laten maken voor hun medewerkers.

Janneke en Heidy zijn altijd op zoek naar mooie producten. Klanten zijn bij hen ook voor een mooi boeket of een plant op het goede adres. Naast verse bloemen en planten is er ook een groot aanbod in prachtige zijden bloemen. Daarnaast is er een fraaie collectie woondecoraties zoals mooie vazen en potten, kaarsen en kussens en heel veel moois om het huis te verrijken of voor een mooi cadeau.

 

De Koning & BLOOMS

Langstraat 47

8131 BB Wijhe

06-495 86 063

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel