De Oranjerie

Bezoekers van het Wijhese centrum worden bij eetcafé en snackbar de Oranjerie altijd gastvrij ontvangen. Het is één van de gezelligste eetcafés in Wijhe en omgeving.

De sfeervolle horecagelegenheid ligt prachtig tegenover de Nicolaaskerk en midden in de Langstraat. Klanten zijn welkom voor een lunch, in de avond het diner en in de latere uurtjes is de Oranjerie een heerlijke lounge/borrelplek. Het vernieuwde café/restaurant biedt plek voor jong en oud(er). Het gastvrije en vriendelijke personeel staat altijd met een glimlach klaar. De Oranjerie is makkelijk bereikbaar. Voor bezoekers die in de passantenhaven, camping, een naburig bed- en breakfast of de camperplekken aan de Loswal verblijven, is de Oranjerie op loop/fietsafstand bereikbaar. Dat komt goed uit, want Wijhe beschikt over veel mooie wegen, wandel- en fietsroutes.

Jong en oud(er), vaste klanten en toeristische passanten worden altijd gastvrij ontvangen in het eetcafé of op het fraaie terras midden in de gezellige winkelstraat. Bezoekers zijn er altijd welkom voor een heerlijke lunch, diner of een lekkere snack.

Eetcafé – Snackbar De Oranjerie
Langstraat 33
8131BA Wijhe
(0570) 52 12 36
www.deoranjerie.com

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel