De Wijhese Primera boekwinkel

Méér dan alleen een Primera-winkel, zo kan de Wijhese Primera boekwinkel het beste worden omschreven. Naast tabaks- en gemaksartikelen vinden klanten er ook een ruim assortiment kantoorartikelen en boeken.

Sytze en Marjet Schippers zijn al 35 jaar eigenaar van de ruim gesorteerde winkel, waarin ook tijdschriften, cadeauartikelen en een grote keuze aan wenskaarten voor alle gelegenheden een ruime plaats hebben. Voor wat betreft hun cadeau-assortiment volgen ze zoveel mogelijk de trend. Waar de jeugd vaak op zoek is naar doe-boeken en hebbedingetjes, komen jongvolwassenen vooral aan hun trekken met een groot assortiment aan korte spellen als Keer op Keer, Qwixx en Beverbende. Maar ook de traditionele spellen als dobbel- en kaartspellen zijn blijvend populair.  Voor de echte spelfanaat is uiteraard ook Kolonisten van Catan of Ticket to Europe verkrijgbaar.
Opmerkelijk is het ruime assortiment aan boeken, een passie van Marjet. De CPNB top zestig, de wekelijks zestig best verkochte boeken, ligt klaar voor lezers en de Wijhese Primera boekwinkel is tevens sterk in kinderboeken.
Onder tabak- en gemaksartikelen vallen de serviceproducten van Primera, zoals de DHL-service, loterij-producten en postzegels.

De Wijhese Primera boekwinkel
Langstraat 43
8131 BA Wijhe
(0570) 52 13 07

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel