Frank’s Bloemenhoek

Iedereen blij maken met een mooi boeket, dát is wat Frank Heijmerikx het liefste doet. Met zijn Frank’s Bloemenhoek is hij al sinds 1989 actief in de Wijhese Langstraat.

Bloemen, planten en potten, alles wat een bloemist in huis moet hebben is er verkrijgbaar. Vooral snijbloemen heeft Frank’s Bloemenhoek in overvloed. Klanten kunnen daaruit zelf een boekt samentellen, maar uiteraard adviseert de eigenaar daarbij ook graag. Populair zijn vooral de plukboeketten. Waar klanten in het verleden vaak voor één kleur gingen, kiezen ze nu voor veel variatie. Dat levert de meest fraaie, vooral lange, boeketten op. De bloemist is uiteraard ook hét adres voor al het trouw- en rouwwerk. Zo levert hij al jaren zijn bloemen en planten aan particulieren en bedrijven in de regio. Bezorgen is ook geen probleem en binnen Wijhe zelfs gratis. Frank’s Bloemenhoek is bovendien aangesloten bij Euroflorist. Dat betekent dat bloemen die voor 12.00 uur worden besteld nog dezelfde dag worden geleverd in het hele land.

Bezoek daarom Frank’s Bloemenhoek, een echt familiebedrijf met liefde voor het vak, voor kleur en sfeer huis of op kantoor.

Frank’s Bloemenhoek
Langstraat 86
8131 BG Wijhe
(0570) 52 14 72

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel