Galerie Brasserie 1703

Wie het vriendelijke dorp Wijhe aandoet, kan het karakteristieke silhouet van de oude achtkantmolen uit 1703 aan de Molenbelt 5 nauwelijks missen. Hierin is Galerie Brasserie 1703 gevestigd.

In het historische interieur wordt gasten de aangename combinatie van gastvrijheid en eigentijdse kunst aangeboden. Voor veel fietsers en dagtoeristen is Galerie Brasserie 1703 de tussenstop, maar vaak ook hét eindpunt van een dagtocht langs de IJssel of door het fraaie landschap rond Wijhe. Naast de permanente kunstexposities van regionale en interregionale kunstenaars kunnen gasten in het sfeervolle interieur of op het ruime terras genieten van een drankje of een hapje. Van de kostelijke Wijhese krentenwegge bijvoorbeeld, of overheerlijke zelf gesneden plakken vers brood met alles erop en eraan. Voor de kids is er een gezellige speelhoek.


Ook voor een goede maaltijd zijn bezoekers van de brasserie op de juiste plek. Galerie Brasserie 1703 biedt een menukaart met uitgelezen gerechten en wijnen. Voor de kleintjes is er een gezond kindermenu om van te watertanden.
Na sluitingstijd biedt Galerie Brasserie 1703 de mogelijkheid om een besloten feest of bijeenkomst te houden voor kleine, maar ook grote gezelschappen, met of zonder feestdiner.

Galerie Brasserie 1703
Molenbelt 5
8131 BG Wijhe
www.gb1703.nl

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel