Goud!

Goud! Een té leuke woon- en cadeauwinkel midden in de Langstraat.

Gelegen aan de Langstraat 49, midden in de winkelstraat en te herkennen aan de twee mooie markiezen aan de buitenzijde, vind je Goud! Een woon- en cadeauwinkel met gebruikte maar nog prachtige meubels om je huis mee in te richten. Met té leuke woonaccessoires, snuisterijen en cadeauartikelen . Je vindt er van alles.

De Wijhese Kim van de Vlekkert, de altijd vrolijke eigenaresse, zoekt “haar waar” zelf overal op en koopt het in. In haar winkel brengt ze het bij elkaar.

Duurzaamheid
Spullen een tweede kans geven, het wint enorm in populariteit. Maar Kim ziet ook dat veel mensen hergebruik (nog) níet in hun systeem hebben zitten. “Omdat ze de leuke spullen vaak niet zien tussen al die andere spullen, in bijvoorbeeld een kringloopwinkel. Of omdat ze geen tijd en zin hebben om te gaan zoeken. Voor deze mensen is Goud! een uitkomst”. Kim scharrelt namelijk alle parels op en zet ze bij elkaar in haar winkel. Om mensen te inspireren en enthousiast te maken om ook wat (G)oud in hun huis te brengen!

Kim komt uit een familie van struiners, bedenkers, makers. Op hun eigen manier allemaal even creatief. Met de jaren begon ook Kim te zien wat haar familie altijd al zag…… Dat er op rommelmarkten en in kringlopen nog prachtige spullen zijn die met wat liefde en aandacht, een tweede leven verdienen.

Vanaf de opening op 1 maart 2023 kan gesproken worden over een vliegende start. Wat zijn mensen enthousiast! Over de sfeer in de winkel, de duurzaamheidsgedachte en de altijd weer leuke en verrassende artikelen die er te vinden zijn. Vriendelijk voor ieder budget.

De winkel is elke woensdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Wees welkom!

Goud!
Langstraat 49
8131 DH Wijhe

https://www.instagram.com/goudwijhe/

 

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel