Showroom overzicht van Hafkamp Natuursteen

Hafkamp Natuursteen & Grafwerken

Hafkamp Natuursteen en Grafwerken is sinds 1982 gespecialiseerd in grafmonumenten en
natuursteenproducten voor bouw en interieur. Sheila Hannink-Hafkamp is sinds 2008 de energieke spil binnen het bedrijf en geeft graag een kijkje in de veelzijdige keuken.

Grafmonumenten

“Grafwerk is sinds jaar en dag zeer belangrijk voor ons en tegenwoordig kunnen we dankzij alle moderne mogelijkheden, waarin we staal, brons, glas en steeds meer kleur gebruiken, een grafmonument zeer persoonlijk maken. Nabestaanden hebben behoefte aan een persoonlijke benadering, daarom nemen we uitgebreid de tijd voor onze klanten. In onze buitentuin kunnen we een uiteenlopend assortiment aan stenen en modellen laten zien. De klant kan in alle rust een gepast monument uitzoeken, tot Chinese pagodes aan toe. De wens van de klant staat bij ons altijd voorop en men kan zelfs een eigen ontwerp aanleveren”, vertelt Sheila bevlogen.

Grafstenen overzicht bij Hafkamp Natuursteen

Maatwerk

Het natuursteen zoals marmer en graniet komt veelal uit Italië en wordt op verantwoorde wijze ingekocht. In de eigen werkplaats wordt het steen vakkundig verwerkt tot onder meer vensterbanken, dorpels, vloeren, aanrechtbladen, wasbakken en gevelbekleding.
“We werken samen met aannemers, interieurbouwers en architecten. Met elkaar kijken we naar de mogelijkheden om de wensen van de klant te verwezenlijken. We denken altijd mee en er is niets mooiers dan samen iets creëren. Bedenken is één maar maken is twee. Gelukkig hebben wij zoveel ervaring, vakmanschap en expertise in huis dat we, zowel binnenshuis als buitenshuis, altijd zorgvuldig maatwerk leveren.”

Bijzonder natuursteen in keuken bij Hafkamp Natuursteen

Mooiste Natuurproduct

Gedreven als ze is benadrukt Sheila dat ook het natuurstenen assortiment van losse producten zoals vazen, wijnkoelers, schaakborden en bijzettafels meer dan de moeite waard zijn. Deze zijn via de webshop en in de showroom te koop. “Wij maken iedere dag weer mooie dingen met het mooiste natuurproduct op aarde. Geen enkel product is gelijk, elke klant krijgt altijd iets unieks in huis.”

Zagen in werkplaats Hafkamp

Hafkamp Natuursteen en Grafwerken
De Meente 7
8121 EV Olst
0570 56 2648
www.hafkampnatuursteen.nl
info@hafkampnatuursteen.nl

 

Hafkamp Natuursteen en Grafwerken

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel