Hairstudio Lise neemt veel tijd voor haar klanten

Bij Hairstudio Lise hebben de kapsters veel aandacht voor hun klanten, zij nemen alle tijd om samen met de klant tot een goed behandelplan te komen met als resultaat de wensen van de klant.

De moderne kapsalon is sinds 2016 gevestigd in de Langstraat en gaat met de tijd mee. Eigenaresse Lise en haar collega’s adviseren graag op het gebied van het knippen en een bij passende kleur. Zij doen veel kleurbehandelingen en zijn er trots op dat ze daarin zijn gespecialiseerd. Grote veranderingen in kleurbehandelingen kunnen ze prima aan. Ze vinden de kwaliteit van het haar erg belangrijk en streven daarom ook naar een behandeling die het haar mooi en gezond houdt. Daarnaast vinden ze het ook belangrijk dat de klant het kapsel thuis ook mooi houdt.


Daarom adviseren ze hun klanten hoe ze het haar het beste kunnen verzorgen en hoe het kapsel ook thuis goed in model te houden. Met het volgen van cursussen en het bezoeken van shows zorgen de kapsters ervoor dat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.
Hairstudio Lise maakt gebruik van de producten van Authentic Beauty Concept. En met trots, het zijn vegan producten die vrij zijn van parabenen, siliconen en sulfaten. Een product dat beter voor het haar, de hoofdhuid maar ook voor de wereld/natuur is. Dat maakt Authentic Beauty Concept bij uitstek het perfecte merk voor de verzorging van het haar.

Hairstudio Lise
Langstraat 80
8131 BG Wijhe
(0570) 52 36 76
www.hairstudiolise.com

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel