Hannink Financiële dienstverlening regelt alle financiële zaken

Het is 2011 als Roy Hannink zich als zelfstandig financieel adviseur vestigt. Eerst nog in Olst, maar in 2015 opent hij zijn kantoor aan de Langstraat in Wijhe waar zowel particulieren als zakelijke klanten voor hun assurantiën en hypotheken terechtkunnen.

Het hoge serviceniveau en de toegankelijkheid van het kantoor maken dat klanten uit de wijde regio, van Zwolle tot Deventer en Raalte, naar Hannink Financiële Dienstverlening komen om hun zaken te regelen. Samen met medewerkster Marilyn Nijmeijer wil Hannink langdurige relaties met zijn klanten opbouwen. Zowel voor nieuwe hypotheken als aanpassingen in verband met verbouwingen, al dan niet gecombineerd met het oversluiten, zijn ze er aan het goede adres. Hannink Financiële Dienstverlening kan vrijwel alle producten van grote en kleine banken en verzekeringsmaatschappijen offreren. Het kantoor is volledig onafhankelijk en eerste adviesgesprekken zijn kosteloos.

Hannink Financiële Dienstverlening herbergt ook IJsselmakelaardij. Een heel praktische combinatie, waardoor klanten zowel aan- en verkoop van onroerend goed als de financiën daarbij onder één dak alles kunnen regelen. Hannink Financiële Dienstverlening ontzorgt de klant graag volledig, door alle bijbehorende zaken rondom het financiële proces uit handen te nemen.

Hannink Financiële Dienstverlening
Langstraat 26
8131 BC Wijhe
0570-56 42 95
www.hanninkfd.nl

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel