Hannink Financiële Dienstverlening zet graag een stapje extra voor haar klanten.

Hannink Financiële Dienstverlening, midden in de Langstraat in Wijhe is een assurantiekantoor, hypotheekadviseur en tevens zelfstandig adviseur voor RegioBank. Hier kunnen mensen nog gewoon even binnen komen lopen.

Met ‘ouderwets’ alles op één plek, biedt Hannink Financiële Dienstverlening, zelfstandig adviseur van RegioBank, alle bankzaken met alle gemakken van nu als internetbankieren en een app, maar ook de mogelijkheid dat men kan langskomen om op kantoor de zaken te regelen. Dat is wat het kantoor ook wil zijn: laagdrempelig. Bezoekers moeten niet eerst door klantenmenu’s en er zijn ook geen wachttijden. Met drie vaste mensen op kantoor kennen de medewerkers hun klanten persoonlijk. Kinderen kunnen er nog altijd een Zilvervlootrekening openen, waarop ze na hun achttiende verjaardag tien procent premie krijgen. RegioBank biedt bovendien het Jeugd Ontzorgpakket met tips hoe ze beter kunnen omgaan met geld en ook de ouders worden desgewenst geholpen hun kinderen daarbij te ondersteunen.

Qua verzekeringen biedt Hannink Financiële Dienstverlening hoofdzakelijk particuliere producten, maar zakelijke cliënten zijn er ook aan het juiste adres. Wie dat wil, kan ook altijd zijn of haar verzekeringspakket vrijblijvend laten doorlichten.
Uiteraard kan men ook voor hypotheken bij de vestiging terecht. Het kantoor is een onafhankelijke hypotheekadviseur. Het biedt hypotheken van RegioBank, maar ook hypotheken van andere verstrekkers aan.

Hannink Financiële Dienstverlening zet graag een stapje extra voor haar klanten.

Hannnk Financiële Dienstverlening
Langstraat 40
8131 BC Wijhe
(0570) 52 20 26

https://hanninkfd.nl/

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel