De Naaldboetiek

Handwerkers vinden de gezellige sfeer van de échte handwerkzaak bij de Naaldboetiek in Wijhe. Klanten kunnen er naar hartenlust snuffelen naar het juiste bolletje wol, de exacte kleur voor het benodigde borduurgaren of een leuk stofje zoeken.

De winkel is ontstaan in 1972, geopend in 1974 en in juli 2008 heeft Jacqueline Gruntjes de Naaldboetiek overgenomen. Haar man Marcel steunt haar met raad en daad. De winkel is ruim gesorteerd in kleinvak artikelen. Ook zijn artikelen als band en elastiek er nog ‘van de rol’ te koop. Klanten vinden er tevens een breed assortiment kralen van onder meer glas, hout en metaal en benodigdheden om hiervan bijvoorbeeld sieraden te maken. Ook hobbyisten die graag met papier werken, vinden bij de Naaldboetiek materialen om 3-D kaarten te maken. Het is tevens mogelijk inlijstwerk te laten verzorgen, naamlabels te laten maken, stofknopen (pik-pak) te laten maken of een foto om te laten zetten in een borduurpatroon of telpakket.

Het assortiment brei- en haakgarens is groot bij de Naaldboetiek, evenals de collectie borduurpakketten en tafelkleden. De Naaldboetiek beschikt tot slot over enig assortiment voor de poppenhuizen hobby en klanten kunnen er ook terecht voor naaimachineonderhoud en -reparatie.

De Naaldboetiek
Langstraat 45 A
8131 BB Wijhe
(0570) 52 21 08
http://www.naaldboetiek.nl

 

 

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel