Bedrijfswageninrichting-Isfordink-Olst-ingebouwde-inrichting

Isfordink Olst Bedrijfswageninrichting

“Ach maar Jan, kun je me er niet een paar stellinkjes bij in timmeren?”. Zo begon vader Isfordink bijna 40 jaar terug op de Boskamp als bijzaak extra wensen van zijn klanten te vervullen. Auto’s voorzien van opslagruimte achterin. Sinds zoon Patrick het bedrijf in 2002 overnam is het uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf voor lichtgewicht inrichting van onder andere elektrische bedrijfswagens. Een club van enthousiastelingen levert hier innovatief maatwerk. Je kunt het zo gek niet bedenken, ze bouwen het in!
Bedrijfswageninrichting-Isfordink-Olst-overzicht-werkplaats

eWorks

De transitie van benzine en dieselauto’s naar elektrisch gaat zo snel dat de belangrijkste afdeling bij Isfordink intussen eWorks is. Dè plek waar elektrische auto’s worden voorzien van een lichtgewicht interieur om efficiënt mobiel te ondernemen. Of het nu gaat om een enkele auto voor bijvoorbeeld een dierenarts of een serie auto’s voor een groot warmte-installatiebedrijf. Alle benodigdheden kunnen worden ingebouwd. Bijvoorbeeld voorraadkasten, -lades, -koffers en -buizen, laptopvoorziening, standkachel, ventilatie, signaalverlichting of 220V stroominstallatie, Het kan allemaal, zelfs zonnepanelen op het dak! Met gebruik van aluminium en kunststof elementen om het gewicht zo laag mogelijk te houden en de actieradius maximaal. Samen met de zero-emissie van de auto levert deze manier dus een belangrijke bijdrage aan de duurzaamheid van bedrijfswagens.

Maatwerk

Het realiseren van deze faciliteiten is in handen van een topteam dat erop gericht is om alles steeds beter te doen en lichter te maken. Met als doel professionals langs de weg te ontzorgen in hun werk. Als klant leg je je inrichtingswensen neer bij Isfordink Olst en ter plaatse worden deze ingetekend en omgezet in concrete faciliteiten. Op een groot scherm zie je meteen het resultaat: het voertuig omgebouwd tot een wegenbelastingvrije, duurzame en efficiënte bedrijfswagen.

Bedrijfswageninrichting-Isfordink-Olst-bestelling-busjes-com-verzendklaar

Busjes.com

Je investering is ook na afschrijving van de auto nog van waarde. Via www.busjes.com, de  eigen webshop voor gebruikte bedrijfswageninrichting en -accessoires, krijgt je interieur een tweede leven. Hier kunnen ondernemers terecht voor gebruikte bedrijfswageninrichtingen met garantie en inclusief montagemateriaal en inbouwinstructie. Duurzaamheid ook voor jou binnen bereik!

Isfordink Olst Bedrijfswageninrichting
De Meente 5
8121 EV  Olst
0570 561 500
www.isfordink.nl
info@isfordink.nl

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel