Keukenland en tuinmeubelcentrum Wijhe

Om de ideale keuken samen te stellen, is tijd en aandacht onmisbaar. Als familiebedrijf met jarenlange ervaring in het keukenvak weet Keukenland Wijhe dat als geen ander.

Haar persoonlijke aanpak is wat de keukenspecialist onderscheidt van andere leveranciers. Klanten ervaren dat voor, tijdens en na hun aankoop. Alle medewerkers hebben liefde voor hun vak en dat merken hun klanten. Of het nu gaat om ontwerpen, adviseren, bestellen of monteren: zij maken het verschil, benadrukt eigenaar Fred de Roos.

Het kopen van een keuken is geen alledaagse bezigheid. Voor een optimaal advies is het goed een afspraak te maken zodat de adviseurs alle tijd hebben. Na het bespreken van de wensen is er alle gelegenheid de verschillende stijlen keukens in de showroom te bekijken. Er staat voor elk wat wils: van landelijk, modern tot stoer.

Er wordt direct een 3D-ontwerp gemaakt en een prijsindicatie gegeven. Uiteraard bestaat dan nog de mogelijkheid onderdelen aan te passen. Als de klant zijn droomkeuken heeft gevonden, wordt een afspraak gemaakt voor het inmeten. Uiteindelijk plaatsen de eigen monteurs van Keukenland Wijhe de keuken.

Keukenland Wijhe
Wengelerafweg 6
8131 TG Wijhe
(0570) 52 20 32
http://www.keukenland.nl

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel