klussenbedrijf-onder-schooltijd-keuken

Klussenbedrijf onder schooltijd

Zijn Klussenbedrijf onder schooltijd heeft de oorsprong die je verwacht. René Warris voedde de kinderen op zodat zijn partner haar beroep als accountant uit kon oefenen. En op de tijden dat hun kroost in de schoolbanken zat,  had hij tijd om zijn expertise in de praktijk te brengen. Met veel ervaring, opgebouwd als timmerman, metselaar en tegelzetter bij verschillende bouwbedrijven. De ideale uitgangspositie om voor jezelf te beginnen.

Handelsmerk

Klussen als de kinderen in de klas zitten. Dat betekent bij de klanten aankomen vanaf half negen en ’s middags om half vier stoppen. Door veel mensen wordt dat bijzonder gewaardeerd. Net zoals zijn manier van werken: uitermate netjes, kwalitatief maatwerk leveren en een persoonlijke aanpak. Bij René betekent dat onder meer meedenken met de klant. “Helpen oplossingen te verzinnen en adviseren als iets in mijn ogen beter kan, dat is wat je van mij kunt verwachten”, zo vertelt René. “Maar de keuze is altijd aan de klant!”

Klussenbedrijf -onder-schooltijd-bord

Soorten klussen

René heeft met zijn eenmansbedrijf graag kleinere klussen. Variërend in omvang van het schilderen van een deur tot aan het opknappen van een badkamer of zolder. Ook voor het plaatsen van een wandje draait hij zijn hand niet om. Net zo min als voor het vervaardigen van een maatwerk kastenwand, of het plaatsen van een plafond. “Ik ben van alle markten thuis”, zo zegt hij. “Mits de omvang maar te overzien is. Op deze manier kan ik de klus ook altijd achter elkaar afmaken.”

Geen busje

Reclame heeft Klussen onder schooltijd nauwelijks nodig. Het resultaat, het vertrouwen en de mond-tot-mond verhalen doen dat werk voor René . Net als zijn auto. Geen grote bus met reclame er op. Nee, gewoon een zilverkleurige, onbeletterde Agilla, waar alles in past. Bescheiden en anoniem, zoals dat bij hem hoort. En het maakt zijn werk niet duurder dan nodig.

Werkomgeving

Achter zijn woning heeft René een kleine werkplaats waar hij alle klussen voorbereidt. “Het grote materiaal zaag ik hier op maat, de rest gebeurt op het werk zelf. Zo probeer ik de overlast beperkt te houden. Ik houd ook van een nette werkomgeving en laat die achter zoals ik hem aantrof. Immers, ik weet uit ervaring dat na de schooluren en mijn vertrek het huishouden weer gewoon doordraait”,  aldus een schuldbewuste René. Voor het zover is kijkt hij samen met de klant nog een keer naar het resultaat en lopen ze de details na. Dan pas stapt hij in zijn auto, want René is pas tevreden als jij dat ook bent.

Klussenbedrijf onder schooltijd
Jan Schamhartstraat 73a
8121 CN Olst
0570 565911 / 06 12598172
www.onderschooltijd.nl
R.Warris@onderschooltijd.nl

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel