nieuwe-interieur-korten-cartridges

Korten Boek & Kantoor

Het hart van Olst. Zo mag je Korten Boek & Kantoor gerust noemen. Gevestigd in het centrum van het dorp zijn ze al bijna 60 jaar de plaatsgenoten van dienst en immer nauw betrokken bij de samenleving. Joan en Jan Derk, het eigenaarsechtpaar van dit oer-Olster familiebedrijf, staan dagelijks klaar om hun klanten te helpen en hun vragen en verhalen aan te horen. Verkoop is niet het enige dat hier telt, betrokkenheid bij de gemeenschap is net zo belangrijk.

Breed assortiment

De winkel voorziet in veel behoeften van de plaats- en streekgenoten. Zo kun je er terecht voor je postzaken, voor pasfoto’s en voor een mix van uiteenlopende benodigdheden als tafelzeil, wenskaarten, puzzels en cadeaus. En vanzelfsprekend voor boeken en kantoorartikelen. Door aansluiting bij grote inkooporganisaties levert Korten tegen scherpe prijzen. Bij bestellen via de website www.korten.nl wordt de volgende dag al geleverd.

nieuwe-interieur-korten-tijdschriften

Op streek helpen

Met haar voorliefde voor lezen helpt Joan je graag op weg als je een interessant boek zoekt. Een bijzondere plaats in de winkel is weggelegd voor boeken over de streek en van mensen uit de regio. Een historische streekroman, een Fortmondse dichtbundel of een Olster boekje over preppen.

Jan Derk, net als zijn vrouw een fervent wandelaar en kampeerder, laat je graag het uitgebreide scala aan wandel- fiets- en kampeergidsen zien. Zijn enthousiasme over wildkamperen steekt hij daarbij niet onder stoelen of banken.

Korten - accessoires

Gemeenschapszin

Op de behoefte aan verbinding in de relatief kleine dorpsgemeenschap spelen Joan en Jan Derk zowel zakelijk als persoonlijk in. Zo zijn ze met de winkel 25 jaar lang een van de motoren van de Jaarmarkt geweest en organiseren ze activiteiten rondom de nationale Boekenweek en een Genoeglijke middag aan de IJssel. Actieve participatie in de Olster gemeenschap en de ondernemersvereniging zorgt ervoor dat er in de winkel altijd wel iets met elkaar te delen valt. Een verhaal, een mooi boek, een Lange Afstand Wandeling, een spelletje of de fraaie etalage, waar je graag een blokje voor omrijdt.

Korten Boek & Kantoor
Aaldert Geertsstraat 19
8121 BK Olst
0570 561 298
www.korten.nl
info@korten.nl

 

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel