L5

Wij zijn Conny Bosman en Iris Bosman, moeder en dochter met passie voor unieke kleding, sieraden en accessoires. Items die je niet alle daags tegen komt. Dit is wat ons onderscheid omdat we niet mee gaan met de standaard mode maar echt voor je opzoek gaan naar unieke en eigenzinnige producten die tijdloos zijn. Dit maakt dat onze producten niet in grote getallen te koop zijn, maar dat we meestal enkele stuks verkopen in onze winkel of op onze website, zo blijven we uniek en kun jij er ook vanuit gaan dat de kleding en de sieraden die je bij ons koopt niet overal te vinden is.

Daarnaast zorgt dit voor veel wisseling binnen het assortiment. De sieraden die we verkopen zijn van staal, zilver en leer. Daarnaast verkopen we onze eigen gemaakte sieraden, deze zijn gemaakt van polymeerklei. Onze kleding en sieraden word met zorgvuldigheid en liefde ingekocht bij een aantal groothandelaren .Bij de inkoop van onze kleding kijken we naar kwaliteit van het product en de prijs.

Daarnaast vinden wij het leuk om met onbekende en eigenzinnige art makers samen te werken door eigen gemaakte sieraden, cadeau artikelen en kleding in te kopen en deze aan te bieden op onze website en winkel.

Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00.

Langstraat 5
8131BA Wijhe
http://www.l5shop.nl
https://www.instagram.com/l.5.shop/

 

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel