Magnesiumpunt Wijhe brengt ‘de vonk van het leven’ terug

Klachten in de nek, schouders of onderrug? Anita Ruitenberg van Magnesiumpunt Wijhe biedt de helpende hand. “Veel mensen hebben een tekort aan magnesium, het mineraal dat ook wel ‘de vonk van het leven’ wordt genoemd.”

Naast de veel voorkomende klachten van nek, schouders en onderrug openbaart een tekort aan magnesium zich ook door rusteloze benen of een onrustig ooglid. Anita ontvangt klanten van alle leeftijden.

Een behandeling bij Magnesiumpunt Wijhe bestaat uit deels een pakking en een massage. De huid wordt ingesmeerd met pure magnesium gel, daarna komt er een folie overheen en vervolgens een warme deken. De bedoeling is dat de poriën door de warmte opengaan zodat het magnesium door de huid naar binnen trekt. Na ongeveer twintig minuten wordt de folie van het lichaam gehaald en het overige magnesium verder de huid ingesmeerd.

Voor nek-, schouder-, rug massage heeft Anita ook aandacht voor de knopen in nek en schouder en de spieren in de rug waarop meestal spanning staat. Ook de onderrug wordt gemasseerd. Een been- en/of lichaamspakking zijn ook mogelijk. Klanten ervaren na een behandeling met de kwaliteitsproducten meer ontspanning in hun lijf waardoor ze zich weer een stuk prettiger voelen.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak. Met de vriendelijke en enthousiaste instelling van Anita is het ook nog eens prettig toeven bij Magnesiumpunt Wijhe. “Veel mensen ervaren de massage ook als een bijzondere ervaring.”

Magnesiumpunt Wijhe
Langstraat 17 (Pand 17)
8131 BA Wijhe
06-114 44 713

www.magnesiumpuntwijhe.nl

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel