Markvoort Computers

Verkoop, reparaties, service en onderhoud. Markvoort Computers biedt het totale plaatje op het gebied van automatisering en telefonie.

Klanten alle zorg uit handen nemen, is de visie van Gerard Markvoort die sinds 2012 met zijn bedrijf in de Langstraat is gevestigd. Markvoort Computers is specialist in computers, laptops, tablets, telefonie en cartridges. Voor de cartridges geldt dat zowel nieuwe als de veel voordeligere, opnieuw gevulde, verkrijgbaar zijn. Die worden voor honderd procent gegarandeerd en gewoon omgeruild als er dan toch een exemplaar niet goed blijkt te functioneren. Ook voor alle toebehoren grijpen klanten niet mis. Met name kabeltjes leveren klanten nog wel eens hoofdbrekens op. Zo kunnen ze soms mechanisch wel passen, maar werken ze niet. Markvoort Computers biedt altijd een goede oplossing.
Veel gangbare modellen laptops van verschillende merken als Acer, HP en Lenovo zijn op voorraad. Maar uiteraard zijn ook andere merken te bestellen in overleg en de volgende dag in huis. Markvoort Computers zorgt ervoor dat alle gewenste data wordt overgezet en als mensen niet goed naar de winkel kunnen of willen komen, verzorgt de specialist onderhoud en service aan huis. Zijn visie is dat als een laptop wordt verkocht, de koper er vervolgens probleemloos meer verder kan werken. Zo zijn klanten voor service en goede kennis van zaken bij Markvoort Computers aan het juiste adres.

Markvoort Computers
Langstraat 36
8131 BC Wijhe
(0570) 54 70 12
http://www.markvoortcomputers.nl

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel