Mico Bodywear & Lef Underwear

Begonnen in 1965 als algemene textielzaak met kleinvak en heren- en dameskleding, is Mico Mode uitgegroeid tot een moderne damesmodezaak met kleding, nachtmode, lingerie en badkleding. Klanten uit de hele regio komen naar de modezaak aan de Langstraat die vooral staat voor veel aandacht voor haar klanten.

Eigenaresse Diane Hutten heeft in 2000 de zaak overgenomen van haar ouders. Zij heeft van Mico Mode een moderne modezaak gemaakt. Voor oma, moeder en dochter is er een breed, eigentijds assortiment. Bij Mico Mode zijn ze daarvoor aan het juiste adres. Lef Underwear en Mico bieden mooie en praktische lingerie en ondergoed voor tieners voor zowel dames als heren als ook nacht- en badmode. En voor wie de winkel niet kan bezoeken, komen de medewerkers graag op thuisbezoek. Het is ook mogelijk een zending op zicht op te halen.

Eerlijk zijn tegen klanten en vooral de tijd voor ze nemen, kenmerkt de verrassend grote Wijhese modezaak. In de grote paskamers is alle ruimte de kleding te passen. De medewerkers adviseren graag en kijken nauwgezet of de kleding netjes zit.

Mico Mode
Langstraat 37
8131 BA Wijhe
(0570) 52 13 90
http://www.mico-bodywear.nl

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel