Nobach Schoenen winkelinterieur

Nobach Schoenen

Onder de bezielende leiding van Han en Miranda Nobach is schoenenwinkel Nobach uitgegroeid tot een winkel waarin alle specialisaties omtrent volledige voetzorg onder één dak geboden wordt. Of het nu voet-, teen-, knie-, heup-, rugklachten of specifieke voetproblemen zijn bij diabetes of reuma, Nobach biedt naast een -met zorg samengesteld- assortiment schoenen een onovertroffen service die door haar klanten in de wijde regio zeer gewaardeerd wordt.

Han Nobach is zichtbaar trots op de zaak die hij in 1998 overnam van zijn vader. “Ik denk dat wij uniek zijn in Nederland”, vertelt Han enthousiast. “Wij hebben de complete voetzorg in huis. Met ons fantastische team van enthousiaste, geschoolde podotherapeuten, podologen, pedicures en adviseurs hebben we één ultiem doel: mensen beter te laten lopen.”

Wandelschoenen overzicht van Nobach Schoenen

Voet- en houdingsklachten

Op het reclamebord voor de winkel staat in grote krijtletters geschreven: WANDELEN IS ALLES LATEN LOPEN. “Maar niets is slechter voor een mens dan lopen op een slecht passende schoen”, laat Han nadrukkelijk weten. “Het is daarom zo mooi om te zien dat mensen na een bezoek aan Nobach, acht weken later beter lopen en de voet- en houdingsklachten sterk verbeterd zijn. Wij verbeteren daarmee de levenskwaliteit van mensen.”

Voetenscan bij Nobach Schoenen

Blijven ontwikkelen

Han is een ondernemer pus sang, hij zit nooit stil en denkt altijd vooruit. “Elke dag is anders, net als elk voetprobleem, daarom blijven we ontwikkelen. Met de nieuwste technieken zoals een 3D-scanner en echografieapparatuur kunnen we tegenwoordig vaatstelsels, pezen en spieren nog beter onder de loep nemen en wordt het mogelijk om een schoen precies op maat en in de juiste pasvorm te maken. Tevens is nagenoeg de gehele schoenencollectie geschikt voor losse inlegzolen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en niets is ons te veel. Wij zijn altijd eerlijk naar onze klanten want uiteindelijk draait alles om hen, zij moeten koste wat kost comfortabel lopen.”

Han Nobach maakt zelf de zolen voor schoenen

Nobach Schoenen
Wethouder G.J. Kuiperstraat 2
8121 AM Olst
0570 561 472
www.nobach,nl
info@nobach.nl

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel