Nouk-en-Lies-Mode-Olst-winkelsfeer

Nouk & Lies Mode Olst

Hendrik Droststraat 38. Dat je hier moet zijn, lijdt geen twijfel. Trots pronkt de naam op de ruit van de winkel: Nouk & Lies Mode. Prominent aanwezig tegenover de Aldi. Aan aanloop geen gebrek: winkelend publiek, vakantiegangers en fietsers, allemaal weten ze de vriendelijke en gastvrije dames te vinden. En dat verdienen ze ook met hun onderscheidende aanpak in moderne, betaalbare dames- en herenmode voor jong en oud.

Snel wisselende collectie

Zelf noemen Anouk en Alice het snelle inkoop. Het tempo en de regelmaat waarmee de collectie in de winkel wisselt. Bijna wekelijks rijden ze naar Amsterdam om daar de nieuwste mode in te kopen, passend bij hun klantenkring. In kleinere aantallen zodat afwisseling gegarandeerd is.  “Dat is wat onze klanten willen” zegt Alice. “Regelmatig even binnenlopen en kijken of er iets leuks voor ze tussen hangt. En als dat niet zo is, geen probleem, we zien je net zo graag en volgende week vind je misschien wel iets van je smaak”.
Nouk-en-Lies-Mode-Olst-overzicht

Facebook

Zodra een nieuwe collectie is ingekocht is het spitsuur bij de shop. De kleding wordt gesorteerd, gepast, gefotografeerd en op facebook gezet. Nog dezelfde dag zijn de klanten op de hoogte van de nieuwe items en kunnen alvast even voorgenieten. De volgende dag hangt het al in de winkel. Veel vaste klanten komen hier op af, want door de beperkte voorraad geldt ook ‘op is op’.

Fijne winkelsfeer

De winkel ademt een huiselijke sfeer waar je je dus snel thuis voelt. De rustige inrichting, zachte achtergrondmuziek, de gezellige koffietafel en de stijlvol opgehangen kleding, dragen daar aan bij. De vriendelijkheid en aandacht van Anouk en Alice doen de rest.
Nouk-en-Lies-Mode-Olst-herenmode

“Als je daar prijs op stelt denken we met je mee, zoeken met je mee en adviseren we je. Ook kun je altijd rekenen op onze eerlijke mening, zodat je niet naar huis gaat met een shirtje of een broek die je niet staat”, aldus Anouk.

En als een klant zegt “jullie zijn een aanwinst voor het dorp”, weet je dat het hier wel goed zit.

Nouk & Lies Mode
Hendrik Droststraat 38
8121 BJ Olst
0570 547 258
www.noukenliesmode.nl
noukenliesmode@gmail.com

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel