Elektrocentrum Wijhe

In welk dorp vind je nog een complete winkel in wit- en bruingoed en huishoudelijke artikelen? Sterke service en kennis van zaken liggen aan de basis van Elektrocentrum Wijhe, dat daardoor al meer dan dertig jaar gevestigd is in het hart van het dorp.

De ruime winkel biedt plaats aan nieuwe keukenapparatuur als wasmachines, koelkasten, vriezers, maar bijvoorbeeld ook magnetrons, stofzuigers en airfryers. Elektrocentrum Wijhe biedt niet alleen losse apparatuur, maar er is ook voldoende keuze in inbouwapparatuur. Eigenaar Richard Ruitenberg kiest daarbij uitsluitend voor bekende kwaliteitsmerken als Bosch, AEG, Miele en Liebherr. En als er dan toch iets stuk mocht gaan, dan is er de eigen technische dienst die het euvel komt repareren.

Zo heeft Elektrocentrum Wijhe naam en faam opgebouwd in de hele regio. De ‘ouderwetse, dorpse’ service is daarbij de kracht. Bij installatie of reparatie is er tijd voor een praatje. Ruitenberg en zijn collega’s staan naast hun klanten. En als die een product wil aanschaffen dat misschien minder goed bij hem of haar past, adviseren de medewerkers van Elektrocentrum hen ook eerlijk over alternatieven. In de regio rijden twee servicewagens met medewerkers die apparatuur installeren en desgewenst uitleggen hoe alles functioneert. En als het achteraf nog niet duidelijk genoeg blijkt, komen ze met alle plezier nog een keer terug.

Elektrocentrum Wijhe
Langstraat 7
8131 BA Wijhe
(0570) 52 38 99
www.elektrocentrum-wijhe.nl

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel