Per Voi

Joke Eisink opende in 2012 haar winkel Per Voi (Voor Jou, in het Italiaans) in de Wijhese Langstraat 5. Ze geniet volop van het contact met klanten in haar sfeervolle winkel in sieraden en tassen.

Tassen heeft ze, zowel klein als groot en hoofdzakelijk in leer. Het assortiment omvat zowel luxe tassen, werk en/of laptoptassen en rugtassen. Merken die klanten in de winkel aantreffen zijn onder meer Bag2Bag, Chabo, MicMac en Saccoo. Dan heeft Per Voi voor zowel dames als heren een mooie collectie horloges in diverse prijzen en merken. In het oog springen de merken Davis, Ancre, Lorus en OOZOO. Qua sieraden herbergt de sfeervolle winkel zilveren colliers, armbanden, ringen en oorbellen. Het merk Gisser is hier het paradeplaatje. Stalen sieraden zijn er van de merken Kalli en My Bendel.

De warmte van de winkel komt letterlijk uit het assortiment sjaals. Ze zijn er in diverse materialen als wol, zijde en viscose. Per Voi biedt hierin altijd de laatste mode. Joke houdt de winkel bewust kleinschalig en exclusief. Zo probeert ze van elk artikel zoveel mogelijk maar één exemplaar te hebben.
Per Voi is tevens het adres voor de reparatie van horloges en het vervangen van de batterijen. Aan de winkel is een goudsmid verbonden die gouden en zilveren sieraden kan maken en/of repareren. Tevens bestaat de mogelijkheid om een waardebepaling te krijgen van gouden en zilveren sieraden.

Per Voi
Langstraat 5
8131 BA Wijhe

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel