Werk-ProTon-Support-2

Copywriter ProTon Support

Zijn bedrijfsnaam en logo drukken het al uit. Proton, een positief geladen element, dynamiek en support: ondersteuning. En dat is precies wat deze professional je mee wil geven als je met hem in zee gaat voor copywriting of managementondersteuning: enthousiasme en een positieve ervaring. Tijd voor een nadere kennismaking met die geestdrift, met dat optimisme en om te horen waaruit die ervaring bestaat.

Wie schrijft die blijft

Ton is gepokt en gemazeld als trainer en coach in het onderwijs, bij de overheid en in het bedrijfsleven.
Als een rode draad door zijn carrière loopt het schrijven. Het schrijven van teksten in de vorm van brochures voor onderwijsactiviteiten, webteksten en informatieve artikelen voor zijn eigen onderwijs advies bureau en marketinguitingen voor de banken waar hij werkte. Daarnaast schreef hij een boekje over havezaten, shanties en afkortingen in het onderwijs.  Nu heeft hij van copywriting zijn werk gemaakt en schrijft onder meer portretten van bedrijven voor ondernemersvereniging Natuurlijk Olst ten behoeve van de website Hierstroomtdeijssel.nl.

Ervaring is een verrijking

In zijn loopbaan heeft hij uiteenlopende functies vervuld. Zoals statistisch analist, hoofd commerciële ondersteuning bij een bank, directeur in het basisonderwijs, directeur/eigenaar van een onderwijsadviesbureau en de laatste jaren als ZZP’er die zich bezighoudt met management ondersteuning en het schrijven van teksten. “Van al die ervaringen heb ik enorm veel geleerd” zo zegt Ton. “Ze hebben mijn leven in veel opzichten verrijkt.”

Doen wat leuk is

Die ervaring van de afgelopen 40 jaar zet hij nu in voor activiteiten die hij leuk vindt en waarmee hij ondernemingen kan helpen: managementondersteuning en copywriting,  “Anderen maximaal laten profiteren van mijn kennis, vaardigheden en ervaring, is een van de drijfveren in mijn leven” aldus Ton.

“Dus als ik jou van dienst kan zijn door een portret van je bedrijf te schrijven, teksten voor je website, artikelen voor je nieuwsbrief of als ik je kan assisteren met organisatorisch of administratief werk, kom maar op!”

ProTon Support
Elshof 7
8131 RR Wijhe
06 28679408
www.protonsupport.nl
ton@protonsupport.nl

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel