Ripperda Tweewielers- Olst- overzicht fietsen

Ripperda Tweewielers

Hij is een gekwalificeerd en deskundig fietsenmaker en er is geen fiets die hij in de laatste twee decennia niet voorbij heeft zien komen. Cees Ripperda trekt in 2018 de stoute schoenen aan en begint zijn eigen fietsenwinkel in Olst. Wat startte als kleine onderneming vanuit huis met een paar fietsen groeide in drie jaar uit tot een florerende wielerwinkel met een paar honderd fietsen en vier werknemers. “Mijn vrouw Jolanda, die tegenwoordig ook in het bedrijf werkt, had genoeg van al die fietsen achter het huis, vandaar dat ik deze stap genomen heb. Van de grond af aan starten is het moeilijkste wat er is, ondernemen is soms gokken”, zegt de 35-jarige montere ondernemer.

Ripperda Tweewielers - Olst - Kinderfietsen

Elektrische fiets

Ripperda Tweewielers is een fietsspecialist met een assortiment voor jong en oud waar je u tegen zegt. “Het allermooiste vind ik de ontwikkeling van kinderen, die van een klein kinderfietsje langzamerhand naar een steeds grotere fiets toe groeien. Jong of oud, als onze klanten moeten met een prettig gevoel binnenkomen en lachend naar buiten gaan. Dat is ons motto”, vervolgt Cees. “Of het nu voor een mountainbike, racefiets, kinderfiets of elektrische fiets is. Ruim 70% van de fietsverkoop is tegenwoordig toebedeeld aan de elektrische fiets, het is haast het vervangende vervoer geworden voor de auto. Woon-werk verkeer leg je tegenwoordig gemakkelijk af op een elektrische fiets.”

Ripperda Tweewielers - Olst- fietsreparatie

Klant is Koning

Service en perfect onderhoud is van het allergrootste belang voor het team van Ripperda tweewielers. De werkplaats krijgt daarom net zoveel aandacht als de winkel. “Een overzichtelijke en schone werkomgeving is ons visitekaartje. We zijn toekomstgericht en daarom laten we oude accu’s reviseren. Kom je voor een reparatie, dan staat er altijd een vervangende fiets klaar. Als het moet halen we de fiets zelfs bij de klant thuis op en in indien gewenst brengen we de gerepareerde fiets ook weer thuis”, Cees vertelt het alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. “Uiteindelijk is ieder rijwiel en iedere klant uniek, we luisteren aandachtig naar onze klanten om zo de verwachtingen waar te kunnen maken.”

Riperda Tweewielers - Olst- accessoires

Voor het huren van een fiets of voor allerhande accessoire zoals fietslampen, sloten, reparatiesets, fietstassen en fietsstoeltjes ben je ook aan het juiste adres bij Ripperda Tweewielers. De klant is haast letterlijk koning bij Ripperda, Cees en zijn team zullen je te allen tijde hartelijk ontvangen.

Ripperda Tweewielers
Kornet van Limburg Stirumstraat 44
8121 DZ Olst
0570 – 74 51 00
ripperdatweewielers.nl
info@ripperdatweewielers.nl

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel