Salon-SanTari-interieur

Salon SanTari, schoonheids- behandelingen

Het prijkt prominent op de etalageruit: nagelsalon, beautysalon, browbar en trainingen. Het weerspiegelt de veelzijdigheid van Salon SanTari. Een even unieke als bijzondere plaats voor uiteenlopende schoonheidsbehandelingen van zowel cosmetische als medische aard. En dat in het hartje van Olst!

In de stad is een beautysalon geen opvallende verschijning meer. Hier in Olst nog wel. Of inmiddels eigenlijk al niet meer. Opvallend genoeg komt namelijk bijna de helft van de klanten van SanTari uit het dorp en dat heeft ongetwijfeld te maken met de ontdekking van het plezier en gemak dat aan de schoonheidsbehandelingen van de allround stylistes wordt ontleend.Salon-SanTari-semi-permanente-make-up

Semipermanente make-up

Een mooi voorbeeld daarvan zijn de SPMU-behandelingen: het aanbrengen van Semi Permanente Make-Up. Een zorgvuldig proces, waarbij net als bij tatoeëren, pigment in de huid wordt aangebracht om deze te kleuren. Wenkbrauwen, lippen en ogen krijgen op deze manier een blijvend vorm- en kleuraccent. Dat scheelt ’s ochtends veel tijd en ziet er altijd verzorgd uit. Het verschil met tatoeëren is dat een SPMU-behandeling kleurecht is, jaarlijks opfrissing vraagt en minder pijnlijk is.

Diversiteit

Je kunt bij Salon SanTari terecht voor uiteenlopende schoonheidsbehandelingen. Verzorging van top tot teen. Van wenkbrauw tot aan je voeten, want de salon beschikt ook over een pedicure. “En heb je een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft, dan is een volledig arrangement met bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling, massage, visagie en een wenkbrauwbehandeling ook mogelijk” aldus Sebastiano, de zaken- en levenspartner van Michèle.Salon-Santari-wimpers-epileren

Vakmanschap

Michèle, afkomstig uit de hulpverlening, heeft haar sporen daarna verdiend met haar Nail Art specialisme en is een vakvrouw pur-sang. Altijd bezig met opleiden, trainen en verbeteren van haar dienstverlening. Zo ook met betrekking tot zowel de cosmetische als medische SPMU. Salon SanTari is een gecertificeerde, meervoudig prijswinnende schoonheidssalon met ervaren, internationaal getrainde medewerkers. Ook werkt ze uitsluitend met kwalitatief hoogstaande producten. Op die manier weet ze de harten haar klanten te veroveren. “Die geven aan dat ze in professionele handen zijn en dat ze ook terecht kunnen met hun verhalen en zo nodig hun hart kunnen luchten. En dat is altijd leuk om te horen”, zegt Michèle.

Salon SanTari
Wethouder G.J. Kuiperstraat 6
8121 AM  Olst
06 43910618
www.salonsantari.nl
info@salonsantari.nl  

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel