Voorgevel Sante Lingerie

SanTé Lingerie

In het hart van het dorp, schuin tegenover het Olsterhof, bevindt zich SanTé Lingerie, de bijzondere winkel van Truus Hoonhorst. Uitzonderlijk in meerdere opzichten. Een knusse winkel met een uitstekende voorgevel; een groot assortiment aan lingerie, ook voor de grotere maten en persoonlijk, goudeerlijk advies van Truus. Zij laat je alleen de deur uitgaan als je blij bent met je aankoop. Dat is al ruim 10 jaar haar belangrijkste drijfveer.

Lingerie - Sante Lingerie

Eerlijkheid

“Eerlijk duurt het langst” zegt Truus. “In de kleedkamer ben ik uiterst kritisch voor mijn klanten. Ze komen hier voor goed passend nacht- en ondergoed. Wat snel wordt vergeten is dat bijvoorbeeld een BH die niet goed zit klachten kan veroorzaken en ook het silhouet van je lichaam niet mooi tot haar recht laat komen. Het kan zelfs rug-, schouder- of nekproblemen veroorzaken. Vaak zie ik eerder dan de klant of het wel of niet OK is. Dat zeg ik dan ook. Ik zal niemand iets aanpraten waar ik zelf niet achtersta”.

Vakkennis

Die eerlijkheid stellen de klanten van SanTé bijzonder op prijs. Niet voor niets komt 80% van hen een volgende keer. Ook het uitgebreide assortiment lingerie en zwemkleding in de grotere maten trekt de aandacht van jonge en oudere dames. Truus weet met haar kennis en jarenlange ervaring precies bij welk merk je het beste kunt zoeken. Elk lichaam is uniek, dus anders van vorm en elke vorm vraagt om een andere pasvorm. Vandaar ook een ruime sortering in merken en pasvormen.

Sante Lingerie - nachtgoed

Filosofie

De winkel heeft klanten uit de hele regio, waarvoor Truus het verschil weet te maken. Ze heeft een duidelijke filosofie. “Mijn artikelen zijn niet geschikt om via internet te kopen. Lingerie aanschaffen is een beleving van passen en voelen, waarbij het draait om comfort. Met mijn persoonlijk advies en kritisch meekijken, help ik je de goede beslissing te nemen”. Dat kan ook één op één, niet gestoord door de deurbel of andere klanten. Maak hiervoor dan een afspraak op een maandag of op een avond.

SanTé Lingerie
Aaldert Geertsstraat 11a
8121 BK Olst
0570-767019
www.santelingerie.nl
info@santelingerie.nl

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel