Eet- en Drinklokaal De Slinger

Eet- en Drinklokaal De Slinger is prominent aanwezig in het dorpshart van Wijhe. Het ‘ouderwets’ gezellige café met terras is populair bij inwoners en bezoekers van het dorp. Een nieuwe zaal biedt de perfecte ruimte voor feesten en partijen.

Eigenaar Gerben Bentum, de tweede generatie, heeft het horecabedrijf een totale upgrade gegeven. In het gezellige een zeer sfeervol ingericht eet- en drinklokaal worden diners en koffietafels geserveerd, is er ruimte voor vergaderingen, productpresentaties, personeels- en verjaardagsfeesten. Vanaf het royale terras hebben gasten goed zicht op het bruisende dorpsleven van Wijhe.
Gasten kunnen in het cafégedeelte met de uitstraling van een Grand Café genieten van een kopje koffie, lekker iets eten of gewoon met vrienden borrelen. Ook de café-sporten als darts en biljarten behoren tot de mogelijkheden. De zalen achter het cafégedeelte zijn deelbaar en zodoende geschikt voor zowel kleinere als grote gezelschappen. Alle techniek voor presentaties is aanwezig als ook verlichting die naar smaak is aan te passen. In een handomdraai is de grote zaal ook omgetoverd tot vergaderruimte, feestlocatie of discotheek.
Eet- en Drinklokaal De Slinger is drempelvrij en dus rolstoelvriendelijk. Met een uitstekend klimaat-beheersingsysteem is de temperatuur altijd aangenaam.

Eet- en Drinklokaal De Slinger
Langstraat 10-12
8131 BC Wijhe
(0570) 52 45 03
http://www.deslinger.nl

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel