SOMZ-visitekaartje-2

SOMZ Communicatie

Social media en marketingcommunicatie is haar vakgebied. Ze werkt van huis uit: Maaike Zuethoff. Dat het een professional is die zich met stijl en vormgeving bezighoudt merk je op het moment dat je de woning betreedt. Fraaie aankleding, juiste sfeer en de elementen praktisch opgesteld binnen de beschikbare ruimte. De hand van de meester is zichtbaar. Exact datgene wat ze ook voor haar opdrachtgevers wil bereiken.

SOMZ-kantoor

Dubbele baan

Maaike combineert een parttime baan als verantwoordelijke voor marketing bij een bedrijf in de installatietechniek met de communicatie activiteiten voor haar eigen bedrijf SOMZ. Voor haar is het geen zware opgave. De passie voor vormgeving heeft ze vanuit de opleiding meegekregen. “De zekerheid van mijn vaste baan geeft mij de vrijheid en creativiteit om mijn rol voor lokale ondernemers te vervullen. Die hebben soms mijn expertise nodig zonder dat ze daarvoor de hoofdprijs van een groot bureau betalen”, zo verklaart Maaike.

Van alle markten thuis

De rol die SOMZ Communicatie voor lokale ondernemers kan vervullen, bestrijkt het hele terrein van marketingcommunicatie. Zo kun je er terecht voor de opmaak van een advertentie, een flyer of een brochure. Maar ook voor het ontwikkelen van een volledige huisstijl tot en met banners, website en social-media aan toe. Dat kan zijn op projectbasis maar ook via een abonnement als je bijvoorbeeld je LinkedIn posts wil laten verzorgen door Maaike. Een one-stop shop voor de ondernemer die dit werk graag aan een specialist overlaat.

SOMZ-visitekaartjes

Werkwijze

Veel ondernemers komen bij SOMZ terecht op voorspraak van anderen. Maaike laat haar visitekaartje achter met de kwaliteit van het werk dat ze levert. “Luisteren is altijd het eerste dat ik doe”, zo vertelt ze. “We gaan in gesprek om te vernemen  wie je bent als ondernemer, wat je wil, wat bij je past en wat je wensen zijn. Op basis daarvan maak ik een voorstel. Dat is een eerste versie om te toetsen of ik op de goede weg zit en je heb begrepen. Als dat zo is geef ik je een prijsopgave en begin ik met uitwerken”.

SOMZ-Beker

Trots

Werk waar Maaike met een goed gevoel op terug kijkt zijn onder andere de advertentiecampagne en social-media posts die ze maakte voor Werken in Voorst; het logo en de website die ze ontwierp voor Wegwijzer met Ingrid en LiftUup: de brochure voor Goal Promotions en de website en gevelbekleding voor Autobedrijf Isfordink. Op haar website staan nog meer mooie resultaten en ontdek je waar jij haar SOMZ voor nodig hebt.

SOMZ Communicatie
Rijksstraatweg 101
8121 ED Olst
06 43116213
somzcommunicatie@outlook.com
www.somzcommunicatie.nl

 

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel