Tegelhuys Wijhe

Het verkoopteam van Tegelhuys Wijhe hoort het regelmatig: ‘Deze tegels heb ik nog niet eerder gezien’. Het assortiment is dan ook groot, van perfecte natuursteen look-a-likes, modern, klassiek, rustiek, verouderd, vergrijsd, betonlook, landelijk, rustiek en meer.

De specialist heeft tegels van klein en subtiel tot het grootste formaat en van klassiek tot de nieuwste trends. Ook een modulevloer met een unieke mix van diverse maten behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Tegelhuys heeft eigen tegelzetters en vloerverwarmingsmonteurs. Het vakmanschap van de medewerkers garandeert deskundig advies over de mogelijkheden voor ieders situatie en een perfecte realisatie van ieders wensen. Dat zijn immers absolute voorwaarden om zorgeloos te kunnen genieten van een nieuwe vloer.
Dankzij de nauwe samenwerking met Vloerverwarming Nederland, opgericht door de broer van de eigenaresse, biedt Tegelhuys Wijhe een totaalaanbod in tegels en vloerverwarming. Bijzonder is dat het verkoopteam uitsluitend bestaat uit dames. Klanten merken het verschil. Vrouwen verkopen meer op gevoel, is de ervaring van Tegelhuys Wijhe dat wil voorkomen dat haar klanten overhaast beslissen. Ze krijgen ruimschoots de tijd om een weloverwogen keuze te maken. In speciale inspiratiesessies deelt het verkoopteam nieuwtjes, tips, trends en ervaringen. Zo blijven de medewerkers scherp en kunnen ze hun klanten altijd optimaal adviseren.

Tegelhuys Wijhe
Enkweg 1b
8131 VD Wijhe
(0570) 52 54 57
http://www.tegelhuys.nl

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel