terStal Familiemode

Wie vanaf de parkeerplaats aan het Van Dedemplein de Langstraat inloopt, dé winkelstraat van Wijhe, ziet meteen aan de rechterhand de modewinkel van terStal. Het hele gezin vindt daar veel mode voor een kleine prijs.

De modeketen biedt een prachtige collectie dames-, heren- en kinderkleding. Het brede assortiment gaat van babykleding tot modieuze fashion voor de wat oudere dames en heren en alles daar tussenin. Naast kleding zijn klanten bij terStal tevens aan het juiste adres voor een ruim assortiment ondergoed, sokken, nachtmode en accessoires. Het hele gezin kan bij terStal terecht, hoe gemakkelijk is dat! Zo hoeft men niet naar verschillende winkels om aankopen te doen, maar is het mogelijk om er voor het hele gezin te slagen. De collectie wisselt snel, waardoor klanten altijd de laatste modetrends in de rekken zullen aantreffen.

De verkoopadviseuses nemen de tijd voor hun klanten en helpen graag bij het vinden van een outfit waarin men zich prettig voelt. Ze staan garant voor een warm welkom bij terStal Wijhe.

terStal Familiemode
Langstraat 2
8131 BC Wijhe
(0570) 52 57 87
www.terstal.nl

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel