Wat ruim honderd jaar geleden begonnen is als Elferink Mode, is nu Van Uffelen mode, gelegen aan de Langstraat 61, een mooie winkelstraat met diverse winkels en eetgelegenheden. Van Uffelen mode Wijhe is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto, voor wie in het dorp woont is de fiets natuurlijk ook een goede optie. Reist u met de trein? Dan kunt u reizen via Station Wijhe, dit station is gelegen tussen Deventer en Zwolle. Vanaf het station is Van Uffelen mode Wijhe op loopafstand te bereiken. Komt u met de auto? Ook dan is het centrum van Wijhe goed bereikbaar. Er zijn vele gratis parkeergelegenheden, waar soms een parkeerschijf nodig is.

Damesmode Wijhe
Onze winkel in Wijhe heeft een mooi aanbod aan klassieke en moderne damesmerken. Voor tijdloze stijlen vindt u mooie collecties van Betty Barclay, Frank Walder, Les Copines, Lebek, Monari en Gardeur. Bent u op zoek naar moderne en trendy items? Bekijk eens de collecties van Nukus, Opus, Expresso, Vila en Someday. Bovendien hebben wij mooie jeans en broeken van Angels en Levi’s. Wil u graag een mooie jas voor het nieuwe seizoen? Wij hebben diverse modellen van Rino & Pelle, Dutch Elements en Tenson. Bent u op zoek naar een specifiek kledingstuk of een item voor een speciale gelegenheid? Wij helpen u graag!

Herenmode Wijhe
Ook voor de heren hebben wij een mooi aanbod aan verschillende herenmerken. Bij Van Uffelen Wijhe vindt u collecties van onder andere State of Art, Gardeur, McGregor, PME Legend, Vanguard en No Excess. Heeft u de collectie van Lerros al eens bekeken?  De pullovers van Lerros zijn ook goed te combineren met de shirts van R2 of Michaelis. Om uw outfit af te maken, verkopen wij bij Van Uffelen Wijhe mooie accessoires van onder andere Profuomo en Tommy Hilfiger.

 

Openingstijden:

Ma.  13.00-17.30 uur   Di-Wo-Do 09.30-17.30 uur

Vrij. 09.30-20.00 uur   Zat. 09.30-17.00 uur

 

Van Uffelen mode Wijhe

Langstraat 61-67

8131 BB Wijhe

Telefoonnummer: 0570521253

wijhe@vanuffelenmode.nl

Volg ons op Facebook: Van Uffelen mode Wijhe

en Instagram: vanuffelen_wijhe

 

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel