Visser Woninginrichting

Visser Woninginrichting is gespecialiseerd in woningstoffering. Het is een écht familiebedrijf: volgens de officiële papieren bestaat het bedrijf al sinds 1890, maar onofficieel hadden de voorouders van huidig eigenaar André Visser al rond 1848 een winkel in Wijhe.

De vijfde generatie Visser heeft nu een kleine, moderne en zeer overzichtelijke winkel met een uitgebreid assortiment voor woningstoffering. Klanten vinden er ruime keus in tapijt, vinyl, laminaat en PVC. Ook biedt Visser Woninginrichting een groot aantal gordijncollecties, waaronder van Mart Visser, als ook raamdecoraties zoals duettes, rolgordijnen, plissé en horren van onder meer Luxaflex. Visser vindt niet alleen de verkoop belangrijk maar ook het geven van adviezen en de service achteraf krijgen alle aandacht. Hij staat voor de kwaliteit van alle artikelen die hij verkoopt.
Stofferen is letterlijk handwerk; de stoffeerder creëert iets moois met eigen handen. Visser vindt het dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat, bij eventuele klachten, klanten worden gehoord en dat ze adequaat worden opgelost. Hij vindt dit vak zo mooi door samen met de klant een sfeerbeeld te creëren waarbij die zich optimaal thuis voelt.
Visser Woninginrichting volgt de ontwikkelingen en trends op het gebied van woninginrichting. Voor jong en oud is de Wijhese woningstoffeerder hét adres om van je huis een thuis te maken.

Visser Woninginrichting
Langstraat 20
8131 BC Wijhe
(0570) 52 15 30
http://www.visserwijhe.nl

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel