Puurkado

De combinatie van winkel en praktijk maakt van Puurkado een bijzondere belevenis. Eigenaresse Mariëlle Doornberg haar missie is om mensen te coachen op Holistische wijze. In haar winkel verkoopt ze producten gericht op mindfulness waarbij alles draait om aandacht voor elkaar.

Als Holistisch Lifestyle Coach en Aromatherapeut werkt zij er naartoe om de emotionele en lichamelijke gezondheid in balans te krijgen van haar cliënten. ‘Wat zegt een klacht over jou, welk onderliggend trauma verdient aandacht?’ In de coronaperiode kwam ze tot de ontdekking dat het op afspraak winkelen heel goed voor haar werkt. Dat doet ze op dinsdag, woensdag en donderdag, waardoor ze meer quality tijd heeft voor haar klanten. Op vrijdag en zaterdag is de winkel gewoon open.

Haar klanten komen uit de wijde regio naar Wijhe. Erg leuk vindt zij het dat ze speciaal komen voor onder meer Ashleigh & Burwood geurlampen en oliën maar ook haar assortiment van Happy Horse -artikelen voor de jongste kinderen is erg populair. Binnenkort krijgt ze ook een herinneringslijn met onder andere urnen voor dieren, denk bijvoorbeeld aan een zeezout urn. Daarmee kun je je huisdier in bijvoorbeeld de IJssel zijn laatste rustplek geven. Eveneens zijn er zilveren herinneringssieraden verkrijgbaar waarin één of twee vingerafdrukken opgenomen kunnen worden.

Een tweede winkel op de Nieuwedijk opent hopelijk binnenkort ook haar deuren voor cosmetica verpakkingsmaterialen en producten om zelf natuurlijke cosmetica en parfum te maken. Met persoonlijk advies op maat en tijd nemen voor alle klanten vindt iedereen er het cadeautje dat bij hem of haar past.

PuurKado
Langstraat 53 A
8131 BB Wijhe
(0570) 44 23 12
http://www.puurkado.nl

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel