Boni supermarkt Wijhe

‘Voor de basis naar Boni’, dát is het motto van de voordeligste supermarkt van Wijhe en omstreken. Onze kracht zit ‘m in de laagste prijzen en het vriendelijke personeel, zegt bedrijfsleider Paul van den Berg.

De supermarkt werd in september 2020 nog totaal verbouwd en ingericht volgens de nieuwste formule. Alleen de buitenmuren zijn blijven staan, voor de rest is de hele winkel aangepakt. Zo zijn de koelingen en de techniek erachter vernieuwd. Boni supermarkt Wijhe maakt nu gebruik van een CO2-koelsysteem met warmte-terugwin-installatie. Daarvoor is dus geen gas meer nodig, dat maakt de supermarkt bijzonder duurzaam. Ook wordt de winkel verlicht met ledlampen en nieuwe camera- en alarmsystemen beveiligen de zaak. Maar het allerbelangrijkste is de ruimere opzet van de winkel en de nieuwe routing. De winkel is nu veel logischer ingedeeld. De logische indeling maakt dat er tevens een praktische maaltijdroute is ontstaan, waarbij klanten bijvoorbeeld eerst langs de pasta komen, dan langs de groenten en kruiden en uiteindelijk bij de koeling met vlees.

Boni biedt haar klanten een sterk basisassortiment en presenteert zich daarmee als de goedkoopste supermarktketen van Nederland. Iedere week worden de prijzen met concurrenten vergeleken en waar nodig aangepast, zodat de klant er altijd het goedkoopst uit is. Dar is periodiek ook inzichtelijk in de folder, waarin de bronvergelijkingen staan.

Boni supermarkt Wijhe
Langstraat 83
8131 BB Wijhe
(0570) 52 18 79

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel