Wijn-&-Reizen-wijngaard-2

Laura Westerbrink Wijn & Reizen

Stel je voor. Samen met je geliefde in de auto, op weg naar het noordoostelijkste puntje van Frankrijk. De zon schijnt, de stemming is opperbest, een vakantieweekje is begonnen. De bestemming is Kaysersberg. Daar wacht je niet alleen een goed hotel en een fijn restaurant. Ook de gastvrouw die je reis begeleidt, een heerlijk glaasje wijn en een plak Kugelhopf vallen je ten deel. Het lijkt wel het begin van een droom. Niets is echter minder waar: zo begint de Elzastour van Wijn & Reizen van Laura Westerbrink.

Verbinden en genieten

Enthousiaste reisorganisator en kenner van wijnstreken, zo kun je haar het beste noemen. Het persoonlijk verbinden van mensen is haar passie. Tussen reizigers en wijnliefhebbers aan de ene kant en wijnhuizen en wijnboeren aan de andere kant. Op die manier organiseert en realiseert Laura interessante reizen naar bijzondere streken. Waar genieten centraal staat: van wijn, van eten, van de omgeving, van de passie van boeren, van het vinificatieproces en van een zorgeloze tijd.

Mooie streken

De trips van Wijn & Reizen gaan naar de Franse Elzas en de Alentejo in Portugal. Er staan nieuwe reizen naar België, de Loire in Frankrijk en naar Spanje op stapel. Wil je het liever een keer thuis uitproberen, dan kan dat ook. Samen met collega Annet Boxman van Topslijterij De Dom, heeft Laura een online wijnreis naar de Elzas en Veneto in Italië gemaakt. Leuke combinaties van proeverij en filmexcursies.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je individueel op pad? Laura stelt graag de reis voor je samen.

Boeken

Samen met vinoloog Isabel Ruesen schreef Laura de Wijnreisgids Elzas. “Hierin nemen we je mee naar pittoreske dorpjes, familiewijnhuizen, Duitse invloeden, de Elzasser keuken en natuurlijk de unieke wijnen die in de Elzas worden gemaakt. Fantastisch om alvast in de stemming te komen voor een interessante wijnreis of om je voorgenomen reis voor te bereiden”, zo zegt Laura passievol, terwijl ze ondertussen in haar hoofd al het volgende boek over de Alentejo aan het schrijven is.

Webshop

In de webshop van Wijn & Reizen  kun je de wijnreisgids en de online wijnreizen bestellen. Ook kun je er terecht voor je individuele reiswensen, cadeaubonnen, cadeaupakketten en reisaccessoires.

Wijn & Reizen
De Meente 13A
8121 EV Olst
06 42915755
www.wijnenreizen.nl
laura@wijnenreizen.nl

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel