Zwakenberg Tweewielers

F. Zwakenberg Tweewielers is sinds 1995 dé fietsspecialist van Wijhe. Klanten zijn er aan het juiste adres voor verkoop, verhuur, reparatie en accessoires voor alle fietsvarianten.

In twee panden aan de Langstraat verlenen Frans en Riet Zwakenberg hun klanten alle service. Natuurlijk hebben ze stads- en racefietsen en mountainbikes, maar de elektrische fietsen vormen meer en meer de hoofdmoot. Nu inmiddels bijna tachtig procent van de mensen een elektrische fiets kopen, heeft Frans Zwakenberg zich ook daarin gespecialiseerd. Trek, Batavus, Trenergy en BSP zijn bij hem de voornaamste merken, maar desgewenst zijn ook andere merken leverbaar. Ook voor sport-, regen-, atb- en racekleding zijn fietsers er aan het juiste adres. Uiteraard beschikt Zwakenberg tevens over een groot assortiment overige fietsaccessoires als tassen en verlichting als ook tweedehands fietsen.
In de twee panden met een oppervlakte van zo’n vierhonderd vierkante meter zijn de showroom en de werkplaats gevestigd. Wie de fiets laat repareren, krijgt gratis een leenfiets mee. Als extra service heeft Zwakenberg ook een haal- en brengservice. En wie Wijhe bezoekt kan bij de tweewielerspecialist zowel een ‘gewone’ als een elektrische fiets huren om de fraaie omgeving te verkennen.

F. Zwakenberg Tweewielers
Langstraat 82-84
8131 BG Wijhe
(0570) 52 44 24
http://www.zwakenbergtweewielers.nl

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel