Haarmode en huidverzorging Ellen volgt trends en ontwikkelingen

Haarmode en huidverzorging Ellen staat al dertig jaar voor haar klanten klaar. Eigenaresse Ellen Schriek is in 1991 begonnen met de kapsalon aan het Marktplein in Wijhe. Al gauw was er verlangen naar een groter pand en na enkele jaren verhuisde de salon naar de Langstraat.

Daar is Haarmode en huidverzorging Ellen nu gevestigd. Ellen is erg trots op haar plek in hartje centrum én met eigen parkeerplaats. De inrichting van de salon probeert ze steeds te actualiseren. Ook de vakkennis blijft up-to-date. Het hele team volgt regelmatig training en scholing om zo op de hoogte te blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen. Haarmode en huidverzorging Ellen probeert een breed publiek aan te spreken door goed in te spelen op de vraag van haar klanten. Naast de vertrouwde merken Goldwell en KAO, werkt Haarmode en huidverzorging Ellen nu ook met Finnleys.

Het team heeft haar klanten tijdens de coronaperiode erg gemist. De vertrouwde klantenkring komt tot grote tevredenheid terug; de medewerkers zijn daarvoor erg dankbaar. Deze periode is er wel de oorzaak van dat Ellen de schoonheidssalon heeft moeten sluiten om werkplekken te maken voor het kapperswerk. Kleine behandelingen als wenkbrauwen verven, wenkbrauwen epileren en ook al het stylen van nagels kan nog steeds.

Het team van Haarmode en huidverzorging Ellen helpt haar klanten graag met actuele kapsels en zorg ervoor dat de koffie altijd klaarstaat.

Haarmode en huidverzorging Ellen
Langstraat 25
8131 BA Wijhe
(0570) 52 20 35
www.haarmode-ellen.nl

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel