Kruidvat Wijhe ademt de sfeer van dorpswinkel

De winkel van Kruidvat is al tientallen jaren een vertrouwd gezicht in de Wijhese Langstraat. Klantgerichtheid, ook buiten de muren van de zaak, kenmerkt de vestiging.

Uiteraard kunnen klanten er terecht voor het kenmerkende Kruidvat -assortiment als shampoos, wasmiddelen, deodorant, make-up en huidverzorging. Kruidvat Wijhe is bovendien gecertificeerd voor de verkoop van geneesmiddelen. Ook snoep, speelgoed, artikelen voor huis en tuin, en kleding zijn verkrijgbaar. Het assortiment daarvan kan wekelijks wisselen. Handig dus om regelmatig binnen te lopen. Zo biedt Kruidvat Wijhe alles voor het welzijn van de klant. De vestiging neemt een bijzondere positie in door geheel eigen acties te organiseren. In coronatijd hebben de medewerkers bijvoorbeeld de zorgcentra een opkikker bezorgd. Het personeel doet zo graag meer dan het verkopen van producten alleen; ze heeft oog voor haar klanten en koestert het dorpsgevoel. Zo kennen ze hun klanten merken ze dat ook veel klanten elkaar kennen. Dat staat voor de sfeer in de lokale winkel.

Kruidvat Wijhe is een paar jaar geleden nog verbouwd en aangepast naar de eisen van deze tijd. De winkel heeft ruime openingstijden, een scankassa en verwelkomt haar klanten ook op zondag.

Kruidvat Wijhe
Langstraat 6
8131 BC Wijhe

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel