Logt Tweewielers - overzicht fietsen

Logt Tweewielers

Logt Tweewielers is al decennialang een begrip in Olst. In 1935 startte Derk Logt een winkel met fietsen, bromfietsen en huishoudelijke artikelen. In 1970 gevolgd door zijn neef Wim Logt, die zich voornamelijk specialiseerde in tweewielers. Diederik Logt, die in 1997 bij zijn vader Wim in de zaak begon, volgde de vakopleiding bij de Koninklijke Gazelle en is de derde Logt in rij, die sinds 2003 aan het roer staat van Logt Tweewielers.

Logt Tweewielers, fietsen in de etalage

Een échte speciaalzaak, gespecialiseerd in gewone fietsen, elektrische fietsen, hybridefietsen, all terrain bikes en racefietsen zijn op verzoek altijd te bestellen. Daarnaast biedt Logt een groot assortiment aan accessoires zoals fietstassen, sportbrillen, fietssloten, fietshelmen en regenkleding.

Minder moeite

De nuchtere Diederik heeft het vanaf dag één altijd naar zijn zin gehad tussen de fietsen. Logt Tweewielers groeide mee met de tijd en naast een band plakken of een ketting smeren is de brede expertise en het vakmanschap van Diederik verder gegroeid. “De elektrische fiets heeft een enorme vlucht genomen, zelfs met slecht weer is men tegenwoordig sneller geneigd om de fiets te pakken, het kost gewoon minder moeite. De accu’s van tegenwoordig leveren nagenoeg geen problemen meer op, maar mocht zo’n elektrische fiets toch even niet functioneren dan hangen we er tegenwoordig een laptop aan om uit te kunnen lezen waar zich een eventueel probleem voordoet”, vertelt hij eenvoudig. “Zo gaat dat in deze tijd.”

Logt Tweewielers, all-terrain bike

Klant is Koning

Diederik is zelf een vervend mountainbiker en heeft een prachtig assortiment aan sportieve tweewielers in de ruime en overzichtelijke winkel. “De omgeving leent zich ervoor om er met de mountainbike of racefiets op uit te gaan, we hebben prachtige routes in de buurt”, verzekert Diederik, die zijn kennis en liefde voor de fiets én zijn vak graag overbrengt op zijn klanten. Sinds jaar en dag is de klant koning bij Logt Tweewielers en dat zal nooit veranderen als het aan Diederik ligt.

Met merken als Sparta, Merida, Giant, Agu, Shimano en Koga biedt Logt altijd kwaliteit. Reparaties worden vakkundig uitgevoerd en via Unigarant en Enra sluit je de beste fietsverzekeringen af. “Al 86 jaar zijn wij een betrouwbaar bedrijf dat voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen. Bij ons staat service hoog in het vaandel.”, laat Diederik overtuigend weten. “Je bent altijd welkom voor een kijkje in onze winkel en voor een uitstekend en passend advies. De koffie staat klaar!”

Logt Tweewielers - elektrische fietsen

Logt Tweewielers
Aaldert Geertsstraat 35
8121 BK Olst
Tel: 0570 561 336
www.logt-tweewielers.nl
logttweewielers@hetnet.nl

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel