Brillencollectie-van-Optiek-Monique

Optiek Monique

In het voorjaar van 2013 opende gediplomeerd opticien en contactlens-specialist Monique Derks, Optiek Monique in het centrum van Olst. Monique heeft jarenlange ervaring in het vak, een vak waar ze zomaar ingerold is; “het past gewoon bij me”, volgens de spraakzame en gastvrije vakvrouw.

Winkeloverzicht

Medisch vak

Optiek Monique biedt een uitgebreid assortiment producten en diensten aan, variërend van de nieuwste collectie brillen en zonnebrillen, oogmetingen, contactlenzen en accessoires. Voor een persoonlijk en professioneel advies ben je bij Monique en haar team in vertrouwde handen.

“We nemen de tijd voor onze klanten, want het is uiterst belangrijk dat een oogmeting correct wordt uitgevoerd”, vervolgt Monique gedecideerd. “Eigenlijk ben je met een medisch vak bezig en moet je weten wanneer je iemand moet doorverwijzen naar een arts. Daarnaast is een bril kopen vaak een grote uitgave en wij willen er zeker van zijn dat onze klanten met het juiste glas voor veraf, dichtbij, multifocaal of voor de computer de deur uitgaan. Een geschikt en modieus montuur hoort daar natuurlijk ook bij, tenslotte moeten ze er weer jaren mee verder.”

Monique-Oogmeting

Contactlenzen

Naast brillen verkoopt Monique ook contactlenzen en ze weet waarover ze praat. Op overtuigende en zeer vakkundige wijze geeft Monique een heel kort seminar. “Zachte contactlenzen, vormvaste contactlenzen en nachtlenzen behoeven specialistische zorg. Nachtlenzen draag je terwijl je slaapt en corrigeren de sterkte van het oog, overdag heb je dan geen bril of contactlenzen nodig.”

Bril-passen

Gastvrouw

Sinds november 2020 is Optiek Monique gevestigd aan de opvallende zichtlocatie aan de Aaldert Geertstraat 48 in Olst. De frisse moderne winkelinrichting is uitnodigend en het assortiment is uitgebreid met moderne sieraden en horloges voor man en vrouw. Monique is een echte gastvrouw waarbij je je al snel thuis voelt. “Geen dag is hier hetzelfde en daarom ga ik elke dag met plezier naar mijn werk. Ik maak graag mensen blij en iedereen is van harte welkom, de koffie serveren we altijd met een koekje.”

 

Optiek Monique
Aaldert Geertsstraat 48
8121 BL Olst
0570-547404
www.optiekmonique.nl/
info@optiekmonique.nl

 

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel