PLUS-broodafdeling

Supermarkt PLUS van den Hoven

Lokale betrokkenheid. Dat is de grote plus van de supermarkten van Dick van den Hoven. De vier Plus-vestigingen die hij leidt bevinden zich niet voor niets buiten de grote steden. Juist in plaatsen zoals Olst waar de sociale betrokkenheid op elkaar groot is, past bij uitstek een winkel als de Plus. Niet alleen heeft ze goed eten hoog in het vaandel, ook iets kunnen betekenen voor de lokale gemeenschap is een punt waarop ze zich onderscheidt. En dat maakt Dick van de Hoven met zijn medewerkers waar!PLUS-groente-en-fruit-afdeling

Goed eten

“Bij Plus houden we van goed eten, voor iedereen, elke dag. Voor ons betekent dat kwaliteit, gezond, maar vooral gewoon erg lekker. Goed voor jou, de buurt, het milieu en voor de mensen die het produceren. Daarom selecteren we verse producten, met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch, soms Fairtrade of seizoensgroente en -fruit én waar mogelijk van lokale bodem. Maar bovenal: niet te ingewikkeld en met kwaliteit voor je geld”, zo verwoordt Dick de filosofie van zijn bedrijf.

Lokale betrokkenheid

Op verschillende manieren is de betrokkenheid bij de buurt terug te vinden. Niet alleen is een groot deel van de medewerkers afkomstig uit Olst zelf. Ook is Plus Van den Hoven – Olst bijvoorbeeld shirtsponsor van de lokale jeugd van voetbalvereniging SC Overwetering. En in de winkel zijn lokale producten te vinden zoals yoghurt van Zuivel van Salland, het ambachtelijke vlees van Van Essen uit Raalte, veel bijzondere biertjes van DAVO uit Deventer en koekjes gebakken door bewoners van Zorginstelling Overkempe, waarvan ook diverse bewoners in de winkel werken.PLUS-lokale-zuivel

Meer dan eten

De supermarkt biedt uiteraard meer dan biologisch en lokaal eten. Er is een groot assortiment aan alle dagelijkse boodschappen, die je desgewenst zelf kunt scannen. Of, als je geen tijd hebt om boodschappen te doen , ook via internet kunt bestellen. De bezorger van Plus van den Hoven komt de boodschappen aan huis brengen op het gewenste tijdstip.

Daarnaast levert de winkel een scala aan andere diensten zoals een geldautomaat, loterij verkoop, een slijterij, stomerijservice en een batterij inleverpunt. Alles gepaard met veel service, een gemoedelijke sfeer en zonder een te hoge prijs te betalen. Kortom, letterlijk en figuurlijk een centraal Pluspunt in het hart van Olst.

Plus Van den Hoven – Olst
Aletta Jacobsplein 3
8121 KG  Olst
0570 563 006
www.plus-olst.nl
info@plus-olst.nl

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel